Produs vândut de partener Marketplace
OEM

Cutit de supravietuire si bushcraft Fallkniven A1 Black Coated

1.35950 RON

Lama din otel inoxidabil laminat VG10 cu mâner Kraton si teaca Zytel.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de SMART TRADE SRL

Beneficii:

Descriere

Caracteristici:

Lungime totala: 280 mm
Lungime lama: 160 mm
Grosime lama: 6 mm
Greutate: 319 gr
Forma tais: convex
Otel lama: Lam. VG10
Duritate otel lama: 59
Material maner: Kraton
Teaca: Zytel

Un nou standard mondial a fost stabilit cu Fallkniven A1 prin aten╚Ťia la detalii importante, inclusiv designul tehnic, ergonomia ╚Öi economia. Fallkniven A1 dep─â╚Öe╚Öte standardele interna╚Ťionale pentru rezisten╚Ť─â, capacit─â╚Ťi de securitate personal─â ╚Öi pret.

Fallkniven A1 este un cu╚Ťit universal, conceput pentru utiliz─âri grele. Lama puternic─â este fabricat─â din o╚Ťel laminat extrem de dur VG10 ╚Öi va rezista la stresul utiliz─ârii grele. Cu╚Ťitul este superb la tocat, precum ╚Öi sarcini de t─âiere zilnice mai fine, datorit─â prinderii ergonomice.

Teaca din Zytel, pentru stangaci v─â permite s─â fixa╚Ťi cu╚Ťitul pe centur─â sau pe rucsac ╚Öi chiar cu susul ├«n jos.

Fallkniven A1 nu este afectat de ap─â ╚Öi func╚Ťioneaz─â la fel de bine ├«n condi╚Ťii de frig extrem ╚Öi c─âldur─â sufocant─â.

├Än cazul ├«n care nevoile dvs. necesit─â s─â nu vin─â reflexe de pe lama cu╚Ťitului, v─â oferim o op╚Ťiune CeraKote neagr─â. CeraKote este un strat de suprafa╚Ť─â extrem de dur, care va proteja lama de coroziune. CeraKote este un strat dur din teflon ╚Öi ceramic─â pe care ├«l aplic─âm pentru utilizatorii militari ╚Öi pentru al╚Ťii care doresc s─â evite lamele str─âlucitoare. Re╚Ťine╚Ťi, totu╚Öi, c─â, de╚Öi CeraKote este un standard industrial, este, de asemenea, doar un finisaj aplicat pe lama metalic─â similar cu vopsirea unei ma╚Öini. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â abraziile fizice se pot zg├ória prin acoperirea CeraKote.

Informa╚Ťii tehnice

  • LUNGIME LAM─é 16 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 28 cm

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LUNGIME LAM─é

16 cm

LUNGIME (în cm)

28 cm