Produs vândut de partener Marketplace
OEM

Acutitor SHARPAL 103N All-In-1 pentru cutit, topor sau foarfeca

14426 RON

Produs cu design conceput in USA, ce respecta standardu inalt  de calitate.

Culoare: Negru / PORTOCALIU

Fara marime

Vândut și expediat de NAVA HUNTING RO

Beneficii:

Descriere

Produs cu design conceput in USA, ce respecta standardu inalt  de calitate.

Cel mai versatil ascuțitor de pe piață pentru ascuțirea și lustruirea lamelor simple și duble teșite, inclusiv cuțite, lame de tuns, foarfece de tăiat / tuns gard viu, topor, macetă, secure, foarfece, unelte cu muchii ascuțite etc.

Performanță superioară de ascuțire: Deoarece lamele diferă din diferite unghiuri, forme, teșituri simple sau duble etc. pentru a obține cea mai bună performanță de ascuțire pentru fiecare lamă/lamă de sculă, acest articol este format din 5 părți de ascuțire, inclusiv 3 unghiuri de ascuțire optime prestabilite diferite, o tijă de carbură de wolfram special concepută și o tijă ceramică.

Durabil – toți agenții de ascuțire trec testul pe teren de 10.000 de ori. Nu se va uza.

Sigur și confortabil de utilizat - manerul supradimensionat vă permite să utilizați cu mănuși. Apărătoare excelentă pentru maini pentru a vă proteja mainile de rănirea cauzată de lame. Manerul turnat și baza din cauciuc asigură o prindere sigură și confortabilă.

Abraziv premium

Utilizați de 10.000 de ori

Mod de utilizare:

  1. Trageți lama cuțitului prin toate cele trei fante de ascuțire. Periați ascuțitorul din ceramică și carbură de-a lungul lamelor cuțitului.

Apărătoarea de mană are 3,5 cm lățime pentru a proteja mainile de rănirea cauzată de lame.

Ascuțiți cuțitele

Țineți ascuțitorul cu mana stangă pe o suprafață plană și stabilă. Introduceți lama complet și vertical la un unghi de 90 de grade față de ascuțitor in fanta de ascuțire din carbură V-Notch. Trageți lama cuțitului de la maner la varf spre săgețile afișajului. Repetați procesul de mai sus pană cand lama este ascuțită.

Ascuțiți cu ușurință lamele teșite

Poziționați capul ascuțitorului peste lamă. Asigurați-vă că lama inclinată din carbură din canelura in V este aliniată cu partea teșită a lamei. Apoi aplicați o presiune moderată in jos pentru a trage ascuțitorul de la inceputul lamei pană la varful lamei in direcția săgeților indicatoare peste muchia de tăiere. Repetați procesul de mai sus pană cand lama este ascuțită.

Ascuțiți lamele largi, teșite

Asigurați securea, securea sau lama macetei prinzand-o intr-o menghină cu muchia tăietoare expusă. Așezați ascuțitorul pe muchia de tăiere, astfel incat lama să se afle in partea de jos a fantei V-Notch. Apoi aplicați o presiune moderată in jos pentru a trage ascuțitorul peste muchia tăietoare de la un capăt la altul spre săgețile indicatoare. Repetați procesul de mai sus pană cand lama este ascuțită.

Ascuțiți alte unelte cu muchii ascuțite

Tija din carbură se poate ascuți, iar tija ceramică poate șlefui tot felul de cuțite, unelte de grădină, foarfece, lame de scule etc.

Periați ascuțitorul de-a lungul muchiei tăietoare de la maner pană la varf spre săgețile indicatoare. Unghiul dintre lamele de ascuțit și tija de carbură sau tija ceramică trebuie să fie de aproximativ 20 de grade. Țineți intotdeauna unghiul și repetați acest ascuțitor de-a lungul fiecărei părți a marginii pană cand se obține claritatea dorită.

Informații tehnice

  • LĂȚIME 1,34 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 3,6 cm
  • LUNGIME (în cm) 9 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

LĂȚIME

1,34 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

3,6 cm

LUNGIME (în cm)

9 cm

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

ABS

Mențiuni legale

Destinat activitatilor de vanatoare, pescuit, camping