Produs vândut de partener Marketplace
NORDICA

Schi alpin pentru femei Nordica Belle 72 CA+TP2 10

2.47599 RON

Schi alpin pentru femei Nordica Belle 72 CA+TP2 10

Culoare: GRI ÎNCHIS

156cm
Disponibil

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Schi alpin pentru femei Nordica Belle 72 CA+TP2 10

Descoperă plăcerea de a schieza cu schiurile alpine pentru femei Nordica Belle 72 CA+TP2 10. Aceste schiuri sunt ideale pentru pasionatele de sporturi de iarnă care își doresc performanțe extraordinare pe pârtie.

Fabricate în Italia, aceste schiuri demonstrează îmbinarea perfectă între tehnologie și design atrăgător. Construite cu un nucleu compozit, aceste schiuri sunt ușoare și durabile, oferind stabilitate și control excelent. Cu o greutate de doar 3,58 kg, aceste schiuri te vor încânta cu manevrabilitatea lor ușoară.

Măsurând 156 cm în lungime, aceste schiuri sunt perfecte pentru femeile care doresc să cucerească pârtiile într-un stil elegant. Dotate cu tehnologia Piste-Rocker, aceste schiuri oferă o stabilitate remarcabilă pe piste și îți permit să schiezi cu ușurință. Unghiul de 12,2 metri (la o lungime de 150 cm) și talierea de 119/72/98 îți vor permite să faci viraje precise și să te bucuri de o experiență de schi excelentă.

Aceste schiuri sunt potrivite pentru nivelul mediu-dezvoltat de experiență în schi. Cu o scală DIN între 3 și 10, poți miza pe caracteristicile de siguranță și performanță așteptate pentru a te bucura de schiat pe pistă în voie.

Nordica Belle 72 CA+TP2 10 face parte din colecția de iarnă 2022 și este disponibilă într-o atrăgătoare nuanță de gri, adăugând o notă de eleganță echipamentului tău de schi. Indiferent dacă ești o femeie pasionată de schi sau călătoresti pe pârtie doar pentru distracție, aceste schiuri îți oferă performanță și confort de neegalat.

Cu aceste schiuri alpine Nordica Belle 72 CA+TP2 10, vei iubi sporturile de iarnă și vei realiza schiuri remarcabile pe pârtie. Investește în calitate și tehnologie și bucură-te de fiecare moment al aventurilor tale pe zăpadă.

Alege acum schiurile alpine pentru femei Nordica Belle 72 CA+TP2 10 și adaugă fun și stil echipamentului tău de schi!

Informații tehnice

  • PROGRAM SCHI Schi de pârtie
  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL MEDIU
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

PROGRAM SCHI

Schi de pârtie

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL MEDIU

STARE PRODUS

Produs nou