Produs vândut de partener Marketplace
NOBILE

Schi alpin pentru femei Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer

2.23599 RON

Schi alpin pentru femei Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer

Culoare: ALB

155cm

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Schiurile de alpinism pentru femei Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer sunt o alegere excelentă pentru tine dacă vrei să te bucuri de o experiență excepțională pe pârtii. Aceste schiuri sunt proiectate pentru femei și sunt ideale pentru toate tipurile de teren.

Construcția CAP și tehnologiile APS Core și TRAPEZIUM au fost integrate pentru a asigura o stabilitate remarcabilă în timpul coborârilor și o manevrabilitate precisă. Alături de placa Speed Spacer VSS310 și sistemul Vist VSS 310, aceste schiuri oferă un control sporit și o transmisie optimă a energiei.

Cu un profil de talie de 121/71/110 și un raza de întoarcere de 11m, aceste schiuri sunt concepute pentru a-ți oferi o traiectorie fluidă pe zăpadă. Indiferent de nivelul tău de experiență - avansat, mediu sau începător - aceste schiuri se adaptează perfect la abilitățile tale.

Produsul este fabricat de Nobile, o marcă de încredere din Polonia, și face parte din colecția de iarnă 2021. Este disponibil în mărimea de 155 cm și are un design predominant alb.

Indiferent dacă ești pasionată de sport sau vrei să începi o nouă aventură pe pârtie, aceste schiuri Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer sunt alegerea perfectă pentru tine. Ia-ți perechea ta acum și pregătește-te să te bucuri de performanțe remarcabile și senzații nemaiîntâlnite în alpinismul feminin.

Informații tehnice

  • Tip de rază 11 m
  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL ÎNCEPĂTOR
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Tip de rază

11 m

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL ÎNCEPĂTOR

STARE PRODUS

Produs nou