Produs vândut de partener Marketplace
NOBILE

Schi alpin pentru femei Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer

2.23599 RON

Schi alpin pentru femei Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer

Culoare: ALB

155cm

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Schiurile de alpinism pentru femei Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer sunt o alegere excelent─â pentru tine dac─â vrei s─â te bucuri de o experien╚Ť─â excep╚Ťional─â pe p├órtii. Aceste schiuri sunt proiectate pentru femei ╚Öi sunt ideale pentru toate tipurile de teren.

Construc╚Ťia CAP ╚Öi tehnologiile APS Core ╚Öi TRAPEZIUM au fost integrate pentru a asigura o stabilitate remarcabil─â ├«n timpul cobor├órilor ╚Öi o manevrabilitate precis─â. Al─âturi de placa Speed Spacer VSS310 ╚Öi sistemul Vist VSS 310, aceste schiuri ofer─â un control sporit ╚Öi o transmisie optim─â a energiei.

Cu un profil de talie de 121/71/110 ╚Öi un raza de ├«ntoarcere de 11m, aceste schiuri sunt concepute pentru a-╚Ťi oferi o traiectorie fluid─â pe z─âpad─â. Indiferent de nivelul t─âu de experien╚Ť─â - avansat, mediu sau ├«ncep─âtor - aceste schiuri se adapteaz─â perfect la abilit─â╚Ťile tale.

Produsul este fabricat de Nobile, o marc─â de ├«ncredere din Polonia, ╚Öi face parte din colec╚Ťia de iarn─â 2021. Este disponibil ├«n m─ârimea de 155 cm ╚Öi are un design predominant alb.

Indiferent dac─â e╚Öti pasionat─â de sport sau vrei s─â ├«ncepi o nou─â aventur─â pe p├órtie, aceste schiuri Nobile Element One + Vist VSS 310 + placa Speed Spacer sunt alegerea perfect─â pentru tine. Ia-╚Ťi perechea ta acum ╚Öi preg─âte╚Öte-te s─â te bucuri de performan╚Ťe remarcabile ╚Öi senza╚Ťii nemai├«nt├ólnite ├«n alpinismul feminin.

Informa╚Ťii tehnice

  • Tip de raz─â 11 m
  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL ├ÄNCEP─éTOR
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Tip de raz─â

11 m

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL ÎNCEPĂTOR

STARE PRODUS

Produs nou