Produs vândut de partener Marketplace
NIKWAX

Tx Direct Spray On 300ML

4990 RON

Solutie pentru impermeabilizarea articolelor de imbracaminte, corturilor si materialelor cu membrana.

Culoare: INCOLOR

300ML

Vândut și expediat de GD ESCAPADE SRL

Beneficii:

Descriere

Solutie Nikwax TX Direct Spray-On, impermeabilizator imbracaminte. Solutia Nikwax TX Direct Spray-On este impermeabilizator pentru imbracaminte. Impermeabilizeaza si revigoreaza respirabilitatea la materiale cu membrane impermeabile, respirabile.
Pentru obtinerea rezultatele dorite, spalati inainte articolele cu Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie sa uscati produsele inainte de impermeabilizare. Urmati instructiunile de pe etichetele articolelor care urmeaza a fi impermeabilizate si de pe flacon. Eticheta flacon in limba romana.
Recomandat pentru: Gore-Tex, Sympa Tex, eVent etc.
Mod de utilizare: Agitati bine flaconul inainte de utilizare. Intindeti articolul curat pe o suprafata neteda. Tineti recipientul la 15 cm distanta de articolul ce urmeaza a fi impermeabilizat si pulverizati. Aplicati solutia pe partea exterioara a materialului. Asteptati 2 minute. Indepartati surplusul cu o carpa moale, umeda. Verificati si asigurati-va ca, nu ati omis nici o portiunie a materialului. Se recomanda utilizarea la imbracaminte si echipamente respirabile, corturi, imbracaminte din materiale cu membrana.

Informa╚Ťii tehnice

  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) Nu este cazul
  • VOLUM (├«n ml) 300 ml
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

ÎNĂLȚIME (în cm)

Nu este cazul

VOLUM (în ml)

300 ml

STARE PRODUS

Produs nou