Produs vândut de partener Marketplace
MOVIT

Kettlebell profesional, MOVIT®, 22 kg, fonta, gri

44699 RON

Kettlebell profesional, MOVIT®, 22 kg, fonta, gri

Culoare: GRI DESCHIS / Negru

22 KG

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

MOVIT® Kettlebell PRO din fonta cu acoperire de neopren care protejeaza podeaua si anti-alunecare avand si kilogramele imprimate, asezare plata pentru un suport stabil pe podea.

Cu kettlebell-urile profesionale MOVIT din fonta cu acoperire de neopren sunteti perfect echipat pentru antrenamentul individual in studio sau acasa.

Kettlebell-ul a reaparut ca un instrument de exercitii si a devenit popular printre sportivii de forta in ultimii ani, in special sprtivii artelor martiale, fortele militare de elita, fortele speciale si fortele de ordine dar si cei din industria de securitate privata. Scopul principal al antrenamentului cu kettlebell este de a intari sistemul cardiovascular, precum si tendoanele si ligamentele. Exercitiile au un efect deosebit de pozitiv asupra fortei in centrul corpului in zona inferioara a spatelui si a soldurilor, precum si asupra coordonarii in general. Din aceste motive, kettlebell-urile sunt deosebit de populare in randul sprtivilor artelor martiale care se bazeaza foarte mult pe putere musculara.

1x MOVIT┬« 22 kg kettlebell din fonta cu acoperire de neopren ( diametru x 17,4 cm; inaltime x 26,5 cm; grosime maxima a manerului x 3,7 cm; latimea interioara a manerului x 11,8 cm )

Informa╚Ťii tehnice

  • GREUTATE (├«n kg) 22 kg
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

GREUTATE (în kg)

22 kg

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou