Produs vândut de partener Marketplace
MOUNTREKK

Tacam pliabil din Titan (lingura/furculita) camping, 18gr

9899 RON

Spork din titan - ultra-ușor 18g, pliabil, conceput pentru ieșirile in aer liber Lungime pliat 84mm Lungime extinsa 145mm Latime 36mm Se livreaza cu husa din material textil.

Culoare: GRI ÎNCHIS

Disponibil

Vândut și expediat de MOUNTREKK

Beneficii:

Descriere

Spork din titan - ultra-usor 18g, pliabil, conceput pentru iesirile in aer liber
Se livreaza cu husa din material textil.

Ultra-usor si ultra-dur! Spork-ul din titan avand greutatea redusa (18gr) reprezinta un echipament avand dimensiunea si greutatea perfecta pentru un excursionist pasionat.
Rezistenta la coroziune! Spork-ul din titan fie ca este folosit la interior sau in aer liber, expus continuu la apa sau ploaie nu va suferi modificari adverse din cauza substantelor corozive, deoarece titanul are o rezistenta buna la coroziune acida si alcalina
Non-toxic! Metale precum fierul, otelul si aluminiul pot fi toxice pentru oameni. In schimb titanul este bio-compatibil. Este complet non-toxic atat pentru oameni, cat si pentru animale (partial pentru faptul ca este rezistent la coroziune) – si, ca urmare poate fi implantat in siguranta in organism fara a provoca o reactie medicala adversa (ex. implanturi dentare)
Puternic, durabil si usor! Unul dintre cele mai mari avantaje ale titanului este puterea sa. Nu numai ca este unul dintre cele mai puternice metale de pe planeta (rivalizand chiar si cu otelul) dar are si cel mai mare raport rezistenta-densitate al oricarui element metalic din tabelul periodic. Deoarece are densitate scazuta, titanul este, de asemenea, incredibil de usor. Titanul are o greutate specifica de – care este cu aproximativ 40% mai usoara decat o cantitate egala de cupru si cu 60% mai usoara decat o cantitate egala de fier.
Spork-ul din titan ultra-usor! 18gr. - Perfect pentru drumetie!
Curatare si depozitare usoara! Spork-ul din titan se compacteaza in interiorul canii/materialului textil si se depoziteaza usor.
Salbaticie fara griji: bucura-te in sfarsit in aer liber fara sa te gandesti daca ai impachetat totul pentru a-ti servi ceva cald, cu designul ultra-usor, compact si mobil al setului pentru camping/drumetie, de la urmatorul popas.
Cadou perfect pentru familie si prieteni ! Spork-ul din titan ultra-usor pentru utilizare in aer liber cu husa, pentru oricine cauta un produs de inalta calitate, de mare valoare pentru a se bucura la drumetii sau camping, cu oamenii pe care ii iubesti

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Titan + Inox

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla și usca înainte de depozitare. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

Atenţie: margini ascuțite, vă puteți înțepa

Mențiuni legale

Produs destinat pentru trasee montane sau camping