Produs vândut de partener Marketplace
MOUNTREKK

Cana din Titan cu Capac, 0,65L

26499 RON

Cană cu capac, pentru drumeții montane sau camping, din titan, cu o capacitate de 650ml, având mâner pliabil este ușor de transportat si manevrat, cântarește 118g, cu gradatie. Capacitate 650ml

Culoare: GRI ÎNCHIS

650 mL
Disponibil

Vândut și expediat de MOUNTREKK

Beneficii:

Descriere

Cană cu capac, pentru drumeții montane sau camping, din titan, cu o capacitate de 650ml, având mâner pliabil este ușor de transportat si manevrat, cântarește 118g, cu gradatie.
Se livreaza cu husa din material textil.

Ultra-usor si ultra-dur! Cana cu capac din titan avand greutatea redusa (118gr) si cu conductibilitate rapida la caldura, reprezinta un echipament avand dimensiunea si greutatea perfecta pentru un excursionist pasionat.
Rezistenta la coroziune! Cana cu capac din titan fie ca sunt folosite la interior sau in aer liber, expuse continuu la apa sau ploaie nu vor suferi modificari adverse din cauza substantelor corozive, deoarece titanul are o rezistenta buna la coroziune acida si alcalina
Non-toxic! Metale precum fierul, otelul si aluminiul pot fi toxice pentru oameni. In schimb titanul este bio-compatibil. Este complet non-toxic atat pentru oameni, cat si pentru animale (partial pentru faptul ca este rezistent la coroziune) – si, ca urmare poate fi implantat in siguranta in organism fara a provoca o reactie medicala adversa (ex. implanturi dentare)
Puternic, durabil si usor! Unul dintre cele mai mari avantaje ale titanului este puterea sa. Nu numai ca este unul dintre cele mai puternice metale de pe planeta (rivalizand chiar si cu otelul) dar are si cel mai mare raport rezistenta-densitate al oricarui element metalic din tabelul periodic. Deoarece are densitate scazuta, titanul este, de asemenea, incredibil de usor. Titanul are o greutate specifica de – care este cu aproximativ 40% mai usoara decat o cantitate egala de cupru si cu 60% mai usoara decat o cantitate egala de fier.
Mega cana cu capac ultra-usoara! 118gr. Perfect pentru drumetie: cana cu capac din titan
Curatare si depozitare usoara! In interiorul canii cu capc din titan se depoziteaza usor.
Salbaticie fara griji: bucura-te in sfarsit in aer liber fara sa te gandessti daca ai impachetat totul pentru a-ti servi ceva cald, cu designul ultra-usor, compact si mobil al setului pentru camping/drumetie, de la urmatorul popas.
Cadou perfect pentru familie si prieteni ! Cana cu capac din titan ultra-usor pentru utilizare in aer liber cu husa, pentru oricine cauta un produs de inalta calitate, de mare valoare pentru a se bucura la drumetii sau camping, cu oamenii pe care ii iubesti

Informații tehnice

  • LĂȚIME 10 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 11 cm
  • VOLUM (în L) 0,65 L
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

LĂȚIME

10 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

11 cm

VOLUM (în L)

0,65 L

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Titan 100%

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla și usca înainte de depozitare. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

Atenţie: la folosirea lichidelor calde, vă puteți arde.

Mențiuni legale

Produs destinat pentru trasee montane sau camping