Produs vândut de partener Marketplace
MORAKNIV

Cutit Morakniv utilitar Basic CARBON 511,EDITIA 2023- Yellow/Dala Red

3765 RON

Acesta este un cu╚Ťit de ├«ncredere, potrivit pentru multe situa╚Ťii.

Culoare: Roșu / Galben

Fara marime

Vândut și expediat de SMART TRADE SRL

Beneficii:

Descriere

Acesta este un cu╚Ťit de ├«ncredere, potrivit pentru multe situa╚Ťii. Dezvoltat pentru me╚Öter, cu╚Ťitul are propriet─â╚Ťi exemplare pentru cei care au nevoie de un instrument foarte bun la ├«ndem├ón─â. Lama este, de asemenea, u╚Öor de ascu╚Ťit, ceea ce ├«nseamn─â c─â poate folosi din nou ╚Öi din nou.

Lama din otel carbon.

Grosime lama: 2,0 mm

Lungime lama: 91 mm

Lungime totala: 206 mm

Spre deosebire de lamele de inox, cele din otel carbon vor oxida sau vor fi afectate de umiditate si de mediile corozive. Astfel ca, va trebui sa le curatati si mai apoi sa ungeti lama cu ulei dupa fiecare utilizare. Trebuie sa fiti atenti sa nu va raniti facand asta.

Unii utilizatori oxideaza intentionat lama de otel carbon pentru a o face mai putin sensibila la coroziune. Se depune astfel o pelicula pe lama si aceasta protejeaza cutitul de rugina.

Infing lama cutitului intr-un fruct pentru cateva ore sau o trateaza cu otel incalzit. Sunt multe astfel de proceduri prezentate online pe Youtube. Retineti ca patinarea astfel indusa se face pe riscul dvs. si din proprie initiativa.

Va informam ca eventualele pete, oxidari si urme aparute pe aceste lame NU FAC OBIECTUL GARANTIEI!!!

NOTA! Acest cutit este considerat un cutit de lucru si astfel coama lamei este nefinisata. Acest fapt salveaza costuri de productie si face acest produs mai accesibil in piata si nu este considerat defect de fabricatie si nu face obiectul garantiei. Puteti sa va finisati dvs. lama daca doriti (prin pilire sau polizare) dar acest lucru atrage pierderea garantiei

Opinii clien╚Ťi