Produs vândut de partener Marketplace
MODULA

Cutie portbagaj MODULA WeGo cu deschidere dubla, Gri Mat , 500l - 200x82x38cm

2.27998 RON

Cutie portbagaj MODULA WeGo cu deschidere dubla, Gri Mat , 500l - 200x82x38cm

Culoare: GRI

Fara marime

Vândut și expediat de VagAuto

Beneficii:

Descriere

MODULA WeGo 500 este o cutie de portbagaj cu deschidere dublă, proiectată pentru a oferi un spațiu suplimentar de depozitare pentru mașinile dumneavoastră. Cutia este fabricată din materiale de calitate, care asigură rezistența și durabilitatea acesteia. Design-ul aerodinamic al cutiei de acoperiș reduce rezistența la vânt, ceea ce înseamnă că veți economisi combustibil în timpul călătoriilor.

Modula WeGo 500 este ușor de montat și dezmontat, iar sistemul de închidere cu cheie asigură siguranța bunurilor dumneavoastră. Este compatibilă cu majoritatea mașinilor și poate fi montată pe toate tipurile de bare transversale.

Capacitatea de depozitare a cutiei este de 500 litri, ceea ce înseamnă că veți avea suficient spațiu pentru bagajele, echipamentul de călătorie sau alte articole mari. Cutia este rezistentă la intemperii și poate fi folosită în toate condițiile meteorologice.

Modula WeGo 500 este o alegere excelentă pentru cei care iubesc să călătorească și să se bucure de aventuri în natură, deoarece cutie de portbagaj vă permite să transportați tot ce aveți nevoie fără a fi nevoiți să încărcați mașina. Aceasta este o investiție durabilă și utilă care vă va oferi un spațiu suplimentar de depozitare în fiecare călătorie.

Cumpărați acum MODULA WeGo 500 și bucurați-vă de călătoriile dumneavoastră în mod confortabil și sigur!

Cod produs - SKU - MBW4805

Dimensiuni exterioare (L x l x h) : 200 x 82 x 38 cm
Dimensiuni interioare (L x l x h) :  180 x 65 x 32 cm
Tip montare:  Pe bare transversale
Compatibilitate: Universal
Volum: 500 litru
Greutate maxima suportata: 75 kilogram
Deschidere: Reversibil
Culoare: Gri Mat Texturat
Marerial : ABS cu protecÈ›ie UV

Distanta dintre bare (min-maxim) : 51 - 103 cm

Opinii clienți