Produs vândut de partener Marketplace
MODULA

Cutie portbagaj MODULA Ciao, Black, 430l - 175x80x44cm

1.25993 RON

Cutie portbagaj MODULA Ciao, Black, 430l - 175x80x44cm

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de VagAuto

Beneficii:

Descriere

MODULA Ciao 430 este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si extinda spatiul de incarcare al masinii. Acesta cutie de portbagaj este fabricata din materiale de calitate superioara si este proiectata pentru a rezista la conditiile climatice dure.

Cu o capacitate de 430 litri, acest cutie de portbagaj poate stoca cu usurinta bagaje, echipament sportiv sau alte obiecte voluminoase. Design-ul sau aerodinamic reduce rezistenta la vant si asigura o economie de combustibil.

MODULA Ciao 430 este usor de instalat si de utilizat, fiind dotata cu sistem de inchidere centralizat. Cutia de portbagaj poate fi deschisa si inchisa cu usurinta, chiar si cand masina este in miscare.

Culoarea neagra a acestui cutie de portbagaj se potriveste oricarui tip de masina, iar design-ul sau modern si elegant va adauga un plus de stil si personalitate autoturismului dumneavoastra.

In plus, acest cutie de portbagaj este fabricata conform standardelor europene si a trecut cu succes testele de rezistenta si siguranta. Astfel, puteti avea incredere ca obiectele stocate in acest cutie sunt in siguranta si protejate.

In concluzie, MODULA Ciao 430 este o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si extinda spatiul de incarcare al masinii si sa-si protejeze bagajele in timpul calatoriilor. Design-ul sau modern si functionalitatea sa inalta fac din acest cutie o investitie durabila si rentabila.

Ciao este o cutie portbagaj creata pentru functionabilitate mare si accesibilitate. Design-ul italian, simplu, face cutia sa aiba o utilizare completa si sa fie incarcata usor.

Descriere

Cutie portbagaj MODULA Ciao, Gloss Grey, 430l cu deschidere Pe o parte si dimensiuni portbagaj 175x80x44

Specificatii

Volum(l):

430 L

Lungime(cm):

175 cm

Culoare:

Black

Deschidere:

Pe o parte (dreapta)

Dimensiuni exterioare:

175x80x44

Dimensiuni exterioare (LxLxH): 175 x 80 x 44cm

Dimensiuni interioare (LxLxH): 158 x 64 x 38cm

Distanta dintre bare (min-maxim) : 41 - 98 cm

Opinii clien╚Ťi