Produs vândut de partener Marketplace
METEOR

Casca pentru copii XS 44-48 Meteor MT24828

8700 RON

Casca conceputa pentru cei mai tineri sportivi.

Culoare: MULTICOLOR

XXS

Vândut și expediat de Popa Ana-IT PFA

Beneficii:

Descriere

Casca conceputa pentru cei mai tineri sportivi.

Purtarea castii de catre copii este extrem de importanta, mai ales atunci cand acestia incep sa mearga cu bicileta, trotineta, role, etc.

Casca este fabricata din materiale de inalta calitate si garanteaza confort si siguranta. Partea frontala a castii protejeaza fata de ranile care pot aparea in timpul caderii, si, cel mai important, nu limiteaza vizibilitatea. Partea din spate protejeaza partea occipitala deosebit de sensibila a capului copilului.

Casca este foarte usoara, astfel nu se pune presiune pe vertebrele cervicale delicate ale copilului.

Reglarea se face foarte usor cu sistemul FIT SIZE-headlock. Datorita acestui sistem, casca se poate ajusta cu usurinta la orice forma si dimensiune a capului. In plus, in interiorul castii exista elemente de captuseala detasabile care pot fi spalate si uscate in mod repetat.

Acest model este echipat cu sase orificii care asigura alimentarea constanta cu aer in interiorul castii - sistemul AIR FLOW. Ventilatia protejeaza scalpul de transpiratia excesiva, sporind confortul.

Proprietatile produsului:

Sistem QUICK-RELEASE - catarama cu detasare rapida;
Sistem de reglare FIT SIZE - un inel cu mai multe setari pentru reglarea usoara a diametrului;
AIR FLOW - un sistem de ventilatie care ghideaza Fluxul de aer prin orificiile de ventilatie din carcasa castii, fara niciun impact negativ asupra stabilitatii acesteia;
Elemente de captuseala detasabile - permit curatarea elementelor care absorb transpiratia, pot fi spalate si uscate eficient.
Specificatii:

Material exterior - PVC

Material EPS interior

Certificat - produsul este in conformitate cu directiva nr. 89/686/CEE si norma EN 1078

Dimensiuni: 44-48cm

Greutate: 164 g

Opinii clienți