Produs vândut de partener Marketplace
MAXXUS

PUNCHLINE Pro Fighter (manechin de box) MAXXUS

2.49990 RON

PUNCHLINE Pro Fighter (manechin de box) MAXXUS

Culoare: Negru / Gri deschis

Fara marime

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

PUNCHLINE Pro Fighter (manechin de box) MAXXUS
SISTEM FLEX pentru antrenament realist de box

Trunchi în formă realistă
Reglabil pe inaltime: 160 cm, 170 cm si 180 cm
Baza poate fi umplut─â cu ap─â sau nisip care curge liber
Partea superioar─â durabil─â
Trunchiul cu form─â realist─â al sacului de box PRO FIGHTER, cu o ├«n─âl╚Ťime de aproximativ 69 cm, greutatea sa mare de p├ón─â la aproximativ 130 kg (baza umplut─â cu nisip) ╚Öi reglarea sa de trei ori pe ├«n─âl╚Ťime ├«ndeplinesc cele mai ├«nalte cerin╚Ťe. Sistemul patentat FLEX permite sacului de box PRO FIGHTER s─â ac╚Ťioneze ╚Öi s─â reac╚Ťioneze ca un adev─ârat partener de antrenamente. Acesta nu numai c─â antreneaz─â puterea ╚Öi rezisten╚Ťa la lovitur─â, ci ╚Öi coordonarea loviturilor ╚Öi reac╚Ťiile la contraatacuri ale antrenorului de box. Ideal pentru oricine dore╚Öte mai mult de la antrenamentul de box dec├ót s─â loveasc─â. Ideal atunci c├ónd tavanele sau pere╚Ťii fac imposibil─â ag─â╚Ťarea unui sac de box conven╚Ťional.
Partenerul de antrenament PRO FIGHTER este, de asemenea, folosit ca supliment la antrenamentul cu sacii de box, deoarece variantele individuale de pumn pot fi antrenate optim ╚Öi ├«n condi╚Ťii realiste.

Construc╚Ťie
Partea superioar─â neagr─â este rezistent─â la impact. Este rezistent la transpira╚Ťie ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat. Umplerea sacului de box este alc─âtuit─â dintr-un plastic special dur care absoarbe ├«n mod optim for╚Ťele de impact ╚Öi ofer─â cel mai ├«nalt confort posibil de antrenament ╚Öi senza╚Ťie realist─â de lovire. Una peste alta, un sac de box care ├«ndepline╚Öte chiar ╚Öi cele mai ├«nalte cerin╚Ťe ╚Öi provoc─âri.

Sistem FLEX
Sistemul patentat FLEX ofer─â un antrenament de box absolut realist. ├Ä╚Ťi amortizeaz─â propriul impact ╚Öi astfel minimizeaz─â stresul asupra articula╚Ťiilor ╚Öi mu╚Öchilor. ├Än acela╚Öi timp, sacul de box reac╚Ťioneaz─â ca un partener de antrenamente. Acest lucru creeaz─â un antrenament realist care este mult mai motivant dec├ót antrenamentul cu un sac de box conven╚Ťional sau cu un sac de box de sine st─ât─âtor. ├Än acela╚Öi timp, nu numai puterea ╚Öi rezisten╚Ťa, ci ╚Öi reac╚Ťia ╚Öi coordonarea sunt antrenate optim.

Stand
Baza este realizată din plastic solid și poate fi umplută fie cu apă, fie cu nisip.

Loca╚Ťia de antrenament
Pentru un antrenament optim ╚Öi sigur, ar trebui s─â existe o zon─â de antrenament de 150 cm ├«n toate direc╚Ťiile de la marginea exterioar─â a bazei.

Ideal pentru box/fitness .
Ideal pentru antrenarea tehnicilor de lovire și blocare.

Informa╚Ťii tehnice

  • L─é╚ÜIME 1 cm
  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 1 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 1 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LĂȚIME

1 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

1 cm

LUNGIME (în cm)

1 cm

STARE PRODUS

Produs nou