Produs vândut de partener Marketplace
MAXXUS

MAXXUS Crosstrainer CX 3.0

5.49990 RON

MAXXUS Crosstrainer CX 3.0

Culoare: GRI / Negru / ARGINTIU

Fara marime

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

La proiectarea crosstrainerului MAXXUS CX 3.0, s-a acordat o mare aten╚Ťie spa╚Ťiului necesar, pe l├óng─â construc╚Ťia stabil─â ╚Öi mi╚Öcarea eficient─â de antrenament. ├Än acest caz, specifica╚Ťia "c├ót mai mic posibil" a fost implementat─â perfect ├«n ceea ce prive╚Öte cerin╚Ťele de spa╚Ťiu. Cu o amprent─â la sol de 149 x 68 cm, CX 3.0 necesit─â doar 1 mp de spa╚Ťiu ╚Öi, prin urmare, este partenerul ideal de antrenament chiar ╚Öi pentru ├«nc─âperile mici.
├Än cazul ├«n care crosstrainerul MAXXUS CX 3.0 v─â ├«ncurc─â, acesta poate fi mutat rapid ╚Öi u╚Öor cu ajutorul ro╚Ťilor de transport integrate.
Puncte forte ale crosstrainerului MAXXUS CX 3.0:
Dimensiuni reduse: 141x68x164,5 cm
construc╚Ťie foarte stabil─â, pentru utilizatori de p├ón─â la 135 kg
rota╚Ťie optim─â datorit─â masei volantului de 26 kg
sistem de fr├ónare magnetic─â controlat electronic cu 16 niveluri de rezisten╚Ť─â pentru reglarea individual─â a intensit─â╚Ťii.
afișaj LCD cu cristale de înaltă calitate, foarte ușor de citit
o varietate de programe de formare
antrenament intensiv al mușchilor coapsei și fesieri
Receptor POLAR integrat în interfata
Ro╚Ťi de transport pentru deplasare rapid─â ╚Öi u╚Öoar─â
Lungimea pasului aproximativ 48 cm
Notă: Tableta ilustrată nu este inclusă în livrare
Antrenament care este u╚Öor pentru articula╚Ťii
Antrenamentul cu crosstrainerul CX 3.0 este bun pentru articula╚Ťiile dumneavoastr─â. Concentricitatea optim─â, masa de 26 kg a volantului, sistemul de transmisie cu curele cu caneluri Poly-V perfect adaptat, cu un raport de transmisie de 1:10 ╚Öi sistemul de fr├ónare magnetic─â permanent─â care func╚Ťioneaz─â f─âr─â probleme, asigur─â un antrenament u╚Öor pentru articula╚Ťii. ├Än special pentru utilizatorii care nu se mai pot angaja ├«n antrenamente active de alergare din cauza problemelor articulare, CX 3.0 este o alternativ─â s─ân─âtoas─â pentru a continua s─â se antreneze eficient f─âr─â a solicita articula╚Ťiile prin impactul masiv al antrenamentelor de alergare sau de mers pe jos.
Perfect pentru abdomen, picioare și muschii fesieri
Antrenamentul regulat cu CX 3.0 activeaz─â eficient arderea gr─âsimilor ╚Öi asigur─â c─â kilogramele cad. Mi╚Öcarea de alergare eliptic─â a crosstrainerului MAXXUS CX 3.0, ├«n combina╚Ťie cu m├ónerele mobile, ofer─â un antrenament eficient pentru ├«ntregul corp, care vizeaz─â ├«n special mu╚Öchii coapselor ╚Öi feselor. Acest lucru asigur─â picioare tonifiate ╚Öi bine conturate. Antrenamentul cu m├ónere mobile activeaz─â mu╚Öchii bra╚Ťelor, umerilor/ g├ótului ╚Öi spatelui.
Dimensiunile perfecte pentru o siluet─â perfect─â
Benzile de rulare foarte mari, cu suprafa╚Ťa lor antiderapant─â, asigur─â un antrenament sigur ╚Öi ofer─â fiec─ârui utilizator pozi╚Ťia optim─â ├«n picioare. Mi╚Öcarea de mers perfect eliptic─â rezult─â din lungimea pasului de 48 cm ╚Öi ├«n─âl╚Ťimea pasului de 20 cm. Distan╚Ťa dintre pedale de 18 cm asigur─â o pozi╚Ťionare ideal─â a picioarelor. Rezultatul este o mi╚Öcare de alergare armonioas─â, care este u╚Öoar─â pentru articula╚Ťii ╚Öi foarte eficient─â pentru mu╚Öchi.
MAXXUS CX 3.0 stabile╚Öte noi standarde ├«n ceea ce prive╚Öte stabilitatea ╚Öi construc╚Ťia solid─â a cadrului pentru antrenorii de cross compact. Utilizatorii cu o greutate corporal─â de p├ón─â la 135 kg pot utiliza CX 3.0 ├«n mod optim. Suspendarea dubl─â a tuburilor de pedale pe scripete contracareaz─â for╚Ťele laterale care ac╚Ťioneaz─â asupra crosstrainerului ├«n timpul antrenamentului. O mas─â total─â impresionant─â de 26 kg a volantului asigur─â o func╚Ťionare optim─â ╚Öi lin─â.
Cea mai ├«nalt─â calitate p├ón─â la ultimul detaliu. Acest lucru este valabil ╚Öi pentru rulmen╚Ťii cu bile ai crosstrainerului MAXXUS CX 3.0, unde sunt utiliza╚Ťi numai rulmen╚Ťi cu bile de precizie ├«nchi╚Öi. Ace╚Öti rulmen╚Ťi cu bile foarte rezisten╚Ťi nu necesit─â ├«ntre╚Ťinere ╚Öi asigur─â o sincronizare optim─â.

Frână magnetică controlată electronic
Crosstrainerul MAXXUS CX 3.0 este echipat cu o fr├ón─â magnetic─â permanent─â f─âr─â fric╚Ťiune ╚Öi, prin urmare, f─âr─â uzur─â, absolut silen╚Ťioas─â ╚Öi extrem de lin─â. Cele 16 niveluri de rezisten╚Ť─â pot fi reglate electronic prin intermediul cabinei de comand─â. Acest lucru modific─â distan╚Ťa ╚Öi, prin urmare, efectul for╚Ťei magnetice a magne╚Ťilor de precizie de ├«nalt─â calitate asupra volantului echilibrat electronic.
Atunci c├ónd folosi╚Ťi programe de antrenament sau controlul ritmului cardiac, interfata modelului CX 3.0 regleaz─â automat nivelurile de rezisten╚Ť─â.
Vizualizare clară și motivantă a antrenamentului
Afi╚Öajul LCD foarte clar ╚Öi foarte u╚Öor de citit al modelului CX 3.0 informeaz─â permanent utilizatorul despre toate valorile de antrenament. Valorile ╚Öi preset─ârile, precum ╚Öi sarcina de antrenament pot fi modificate sau ajustate rapid ╚Öi u╚Öor prin intermediul selectorului PUSH&TURN de ├«nalt─â calitate. 12 profiluri de antrenament presetate, 4 loca╚Ťii de memorie libere, 4 programe controlate de ritmul cardiac, 1 program constant ├«n wa╚Ťi ╚Öi 3 programe manuale ofer─â cea mai mare varietate posibil─â de antrenamente. Dup─â antrenament, m─âsurarea pulsului de recuperare ╚Öi determinarea IMC (indicele de mas─â corporala)

Informa╚Ťii tehnice

 • Zona corpului Partea inferioar─â a corpului
 • Num─âr de programe 23 programe
 • Tip de rezisten╚Ť─â Rezisten╚Ť─â magnetic─â
 • Greutate roat─â de iner╚Ťie 25 kg
 • Num─âr de niveluri de rezisten╚Ť─â 16 niveluri
 • GREUTATE SPORTIV greutate < 135 kg
 • DEPLASARE Cu roti╚Ťe
 • AMPLITUDINEA MI╚śC─éRII 48 cm
 • L─é╚ÜIME 64 cm
 • FRECVEN╚Ü─é ORICE FRECVEN╚Ü─é DE UTILIZARE
 • CARDIO Cu senzor cardio
 • CONECTIVITATE Compatibil(─â) cu un smartphone
 • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 164 cm
 • LUNGIME (├«n cm) 141 cm
 • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
 • INTENSITATE Mare
 • STARE PRODUS Produs nou
 • PLIABIL NU SE PLIAZ─é

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Zona corpului

Partea inferioar─â a corpului

Num─âr de programe

23 programe

Tip de rezisten╚Ť─â

Rezisten╚Ť─â magnetic─â

Greutate roat─â de iner╚Ťie

25 kg

Num─âr de niveluri de rezisten╚Ť─â

16 niveluri

GREUTATE SPORTIV

greutate < 135 kg

DEPLASARE

Cu roti╚Ťe

AMPLITUDINEA MI╚śC─éRII

48 cm

LĂȚIME

64 cm

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

CARDIO

Cu senzor cardio

CONECTIVITATE

Compatibil(─â) cu un smartphone

ÎNĂLȚIME (în cm)

164 cm

LUNGIME (în cm)

141 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

INTENSITATE

Mare

STARE PRODUS

Produs nou

PLIABIL

NU SE PLIAZ─é