Produs vândut de partener Marketplace
MAXXUS

Aparat Smith MAXXUS 9.1

13.99990 RON

Aparat Smith MAXXUS 9.1

Culoare: Albastru / Albastru

Fara marime

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

Masivul Apararat Smith MAXXUS 9.1 Unitatea de presare cu rulmen╚Ťi cu bile cu trac╚Ťiune dubl─â superioar─â de la MAXXUS.

Construc╚Ťie tubular─â din o╚Ťel extrem de stabil, cu o greutate proprie de 230 kg
Bar─â de haltere cu rulmen╚Ťi cu rulmen╚Ťi cu bile, cu o capacitate maxim─â de ├«nc─ârcare de 250 kg
Bancă de antrenament solidă cu o capacitate maximă de încărcare de 300 kg
M├ónere de antrenament pentru duplex, scripe╚Ťi lat ╚Öi sta╚Ťie de canotaj incluse ├«n livrare
Cabluri de o╚Ťel de calitate de 1.000 kg testate cu ├«nveli╚Ö de nailon
Sta╚Ťie duplex ├«ncorporat─â, inclusiv m├ónere simple pentru un antrenament complet
De asemenea: sta╚Ťie de tragere, sta╚Ťie de dips ╚Öi suspensie pentru sacul de box incluse.
pentru utilizarea discurilor de greutate cu un diametru interior de 50/51 mm
Punctele forte ale Aparatului Smith MAXXUS 9.1 Unitate de presare cu rulmen╚Ťi cu bile, cu trac╚Ťiune dubl─â superioar─â

Construc╚Ťie foarte grea

Construc╚Ťia tubular─â din o╚Ťel a aparatului impresioneaz─â prin calitatea excelent─â a execu╚Ťiei ╚Öi stabilitatea sa. Antrenamentul cu greut─â╚Ťi mari necesit─â o stabilitate maxim─â ╚Öi o mas─â mare pentru a sus╚Ťine greutatea ╚Öi a preveni r─âsucirea. Cu o greutate total─â de aproximativ 260 kg, MAXXUS Smith 9.1 este cea mai masiv─â central─â electric─â construit─â vreodat─â de MAXXUS┬«.

Banc─â de antrenament separat─â

Banca de antrenament inclus─â ├«n pachetul de livrare st─â bine fixat─â pe podea datorit─â construc╚Ťiei sale grele din o╚Ťel. Nici schimb─ârile de sarcin─â, nici o greutate mare a utilizatorului nu pot afecta banca de antrenament. Cu o capacitate maxim─â de ├«nc─ârcare de 300 kg ╚Öi o c─âptu╚Öeal─â foarte groas─â, banca de antrenament are tot ce v─â trebuie pentru un antrenament intens ╚Öi, mai ales, sigur. Ro╚Ťile de transport faciliteaz─â deplasarea b─âncii de antrenament.

Sp─âtarul reglabil al b─âncii de antrenament

Spătarul băncii de antrenament este reglabil în mai multe moduri, astfel încât totul este posibil, de la presa de banc negativă la presa de banc cu înclinare mare. Reglarea rapidă permite ajustarea înclinării în câteva secunde.

Modulele b─âncii de antrenament

Un pupitru deta╚Öabil, reglabil ├«n ├«n─âl╚Ťime, permite o preg─âtire eficient─â a bra╚Ťelor. C─âptu╚Öeala este foarte groas─â ╚Öi, prin urmare, deosebit de confortabil─â. Suportul pentru picioare ofer─â posibilitatea unui antrenament complet al picioarelor. Banca Scott cu bar─â deta╚Öabil─â ╚Öi suport de picioare de picioare sunt incluse ├«n livrare.

Pl─âcile de greutate nu sunt incluse ├«n livrare. Le pute╚Ťi g─âsi ca set ├«n magazinul nostru.

Bench press la un nivel ridicat

Bara de haltere cu rulmen╚Ťi cu bile ofer─â o senza╚Ťie de antrenament ca ├«n sala de sport. Rularea lin─â a ghidajelor d─â roade at├ót cu discuri mai mici, c├ót ╚Öi cu discuri mai mari. Bara de haltere are nervurile obligatorii ├«n zona de prindere pentru o prindere c├ót mai bun─â. Prin rotirea barei de haltere, aceasta este fixat─â ├«n siguran╚Ť─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â antrena╚Ťi cu o bar─â de haltere separat─â, pute╚Ťi utiliza suporturile standard, care pot fi ├«nc─ârcate p├ón─â la un maxim de 300 kg. Oferim bara MAXXUS Olimpica ├«n versiunea u╚Öor extins─â, care poate fi utilizat─â pe MAXXUS Aparat Smith 9.1

Sta╚Ťie duplex

├Än loc de o simpl─â tragere de scripete, Smith 9.1 are o sta╚Ťie duplex cu dou─â conexiuni de cablu, pe care sunt posibile exerci╚Ťii de tragere conven╚Ťionale, cum ar fi tragerile de lat sau presele de triceps, precum ╚Öi exerci╚Ťii de tragere ├«ncruci╚Öat─â. Acest lucru face ca Smith 9.1 s─â fie antrenorul ideal pentru spate, deoarece varietatea de exerci╚Ťii de tragere este aproape inepuizabil─â. Cele dou─â m├ónere simple sunt incluse ├«n livrare. Se poate utiliza o greutate maxim─â de 150 kg.

Statie pentru aparat de vaslit

Un alt exerci╚Ťiu important pentru spate este v├óslitul, care este u╚Öor de realizat datorit─â sta╚Ťiei de v├óslit. 150 kg pot fi folosite pentru exerci╚Ťii de v├óslit. M├ónerul de v├óslit este inclus ├«n livrare. Bine├«n╚Ťeles, conexiunea prin cablu poate fi folosit─â ╚Öi pentru nenum─ârate exerci╚Ťii de tragere de jos. De exemplu, v├óslitul ├«n picioare este un exerci╚Ťiu foarte eficient ╚Öi popular pentru mul╚Ťi sportivi de for╚Ť─â.

Lat pull

Smith 9.1 are dou─â conexiuni de cablu din partea de sus. Pe l├óng─â m├ónerele simple, poate fi conectat─â ╚Öi o bar─â lat. Ambele conexiuni ale cablului pot fi utilizate independent unul de cel─âlalt.Lat pull este unul dintre cele mai importante exerci╚Ťii pentru spate. Designul ├«nalt al Smith 9.1 permite ca exerci╚Ťiul s─â fie efectuat departe ├«n sus, astfel ├«nc├ót s─â poat─â fi executat corect, ceea ce nu este de obicei posibil cu conexiunile joase ale cablurilor.

Sta╚Ťie de imersie

Pentru a se putea antrena la scufund─âri, sunt furnizate dou─â module care pot fi ag─â╚Ťate la ├«n─âl╚Ťimi diferite. ├Än acest fel, ├«n─âl╚Ťimea modulelor poate fi ajustat─â individual la masa corporal─â respectiv─â.Pe l├óng─â mu╚Öchiul triceps, acest exerci╚Ťiu vizeaz─â, de asemenea, zonele musculare din um─âr ╚Öi piept.

Informa╚Ťii tehnice

  • Zona corpului Tot corpul
  • L─é╚ÜIME 1 cm
  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 1 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 1 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Zona corpului

Tot corpul

LĂȚIME

1 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

1 cm

LUNGIME (în cm)

1 cm

STARE PRODUS

Produs nou

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Construc╚Ťie tubular─â din o╚Ťel