Produs vândut de partener Marketplace
LIFESPAN

LifeSpan Workplace Airsoft Balance Board pentru birou și acasă

89500 RON

Puteți combina sportul și munca cu acest produs de la LifeSpan Workplace!

Culoare: Bej

Fara marime

Vândut și expediat de LifeSpan Fitness ROM

Beneficii:

Descriere

Cu Lifespan Airsoft Balance Board poți lucra activ în timp ce stai în picioare. Pe o placă de echilibru vă folosiți întregul corp pentru a vă menține echilibrul și pentru a vă antrena mușchii spatelui, abdominali, de bază, picioarelor și piciorului.

Lucrați activ în timp ce stați în picioare cu Lifespan Airsoft Balance Board
Cu Lifespan Airsoft Balance Board poți lucra activ în timp ce stai în picioare. Pe o placă de echilibru vă folosiți întregul corp pentru a vă menține echilibrul și pentru a vă antrena mușchii spatelui, abdominali, de bază, picioarelor și piciorului. Deoarece Airsoft Balance Board este plat de sus, nu puneți nicio presiune asupra mușchilor piciorului și sunt prevenite rănile. A munci mult timp în picioare este obositor și la un moment dat vei împrumuta de la birou pentru a-ți ușura spatele și picioarele. Această placă de echilibru face să te ridici mai ușor și poți dura mai mult.

Multe beneficii fizice cu un Balance Board
Lucrul în timp ce stai cu această placă de echilibru Lifespan îți oferă multe beneficii fizice. Asigură o postură dreaptă și sănătoasă, îți îmbunătățește echilibrul, circulația și coordonarea, îți face mușchii spatelui mai puternici și mai flexibili, reduce tensiunea din umeri și gât, te face mai energic și îți crește concentrarea, oferă o rezistență mai bună și mai puțină oboseală. Poate chiar să reducă și să prevină artrita la genunchi.

La început este dificil și trebuie să te obișnuiești să lucrezi activ stând cu o table de echilibru. De aceea poți adapta Airsoft Balance Board la stilul tău de mișcare, experiența și nivelul de efort dorit. Puteți plasa cuburile în partea de jos a tablei mai departe sau mai aproape unul de altul. Așezarea blocurilor pe marginile exterioare ale plăcii de echilibru vă va face mai ușor să vă echilibrați în poziție în picioare. Plasarea blocurilor mai aproape unul de altul face mai dificilă echilibrarea și munca în picioare. Acest lucru îl face foarte accesibil și asigură că toată lumea poate începe cu o tablă de echilibru.

Informații tehnice

  • Loc de practicare INTERIOR
  • Zona corpului Centrul corpului
  • TIP DE ANTRENAMENT FORȚĂ
  • LĂȚIME 40,5 cm
  • FRECVENȚĂ ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 11,5 cm
  • LUNGIME (în cm) 58,4 cm
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Loc de practicare

INTERIOR

Zona corpului

Centrul corpului

TIP DE ANTRENAMENT

FORȚĂ

LĂȚIME

40,5 cm

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

ÎNĂLȚIME (în cm)

11,5 cm

LUNGIME (în cm)

58,4 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou