Produs vândut de partener Marketplace
LIFESPAN

LifeSpan Workplace Airsoft Balance Board pentru birou și acasă

89500 RON

Pute╚Ťi combina sportul ╚Öi munca cu acest produs de la LifeSpan Workplace!

Culoare: Bej

Fara marime Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de LifeSpan Fitness ROM

Beneficii:

Descriere

Cu Lifespan Airsoft Balance Board po╚Ťi lucra activ ├«n timp ce stai ├«n picioare. Pe o plac─â de echilibru v─â folosi╚Ťi ├«ntregul corp pentru a v─â men╚Ťine echilibrul ╚Öi pentru a v─â antrena mu╚Öchii spatelui, abdominali, de baz─â, picioarelor ╚Öi piciorului.

Lucra╚Ťi activ ├«n timp ce sta╚Ťi ├«n picioare cu Lifespan Airsoft Balance Board
Cu Lifespan Airsoft Balance Board po╚Ťi lucra activ ├«n timp ce stai ├«n picioare. Pe o plac─â de echilibru v─â folosi╚Ťi ├«ntregul corp pentru a v─â men╚Ťine echilibrul ╚Öi pentru a v─â antrena mu╚Öchii spatelui, abdominali, de baz─â, picioarelor ╚Öi piciorului. Deoarece Airsoft Balance Board este plat de sus, nu pune╚Ťi nicio presiune asupra mu╚Öchilor piciorului ╚Öi sunt prevenite r─ânile. A munci mult timp ├«n picioare este obositor ╚Öi la un moment dat vei ├«mprumuta de la birou pentru a-╚Ťi u╚Öura spatele ╚Öi picioarele. Aceast─â plac─â de echilibru face s─â te ridici mai u╚Öor ╚Öi po╚Ťi dura mai mult.

Multe beneficii fizice cu un Balance Board
Lucrul ├«n timp ce stai cu aceast─â plac─â de echilibru Lifespan ├«╚Ťi ofer─â multe beneficii fizice. Asigur─â o postur─â dreapt─â ╚Öi s─ân─âtoas─â, ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte echilibrul, circula╚Ťia ╚Öi coordonarea, ├«╚Ťi face mu╚Öchii spatelui mai puternici ╚Öi mai flexibili, reduce tensiunea din umeri ╚Öi g├ót, te face mai energic ╚Öi ├«╚Ťi cre╚Öte concentrarea, ofer─â o rezisten╚Ť─â mai bun─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â oboseal─â. Poate chiar s─â reduc─â ╚Öi s─â previn─â artrita la genunchi.

La ├«nceput este dificil ╚Öi trebuie s─â te obi╚Önuie╚Öti s─â lucrezi activ st├ónd cu o table de echilibru. De aceea po╚Ťi adapta Airsoft Balance Board la stilul t─âu de mi╚Öcare, experien╚Ťa ╚Öi nivelul de efort dorit. Pute╚Ťi plasa cuburile ├«n partea de jos a tablei mai departe sau mai aproape unul de altul. A╚Öezarea blocurilor pe marginile exterioare ale pl─âcii de echilibru v─â va face mai u╚Öor s─â v─â echilibra╚Ťi ├«n pozi╚Ťie ├«n picioare. Plasarea blocurilor mai aproape unul de altul face mai dificil─â echilibrarea ╚Öi munca ├«n picioare. Acest lucru ├«l face foarte accesibil ╚Öi asigur─â c─â toat─â lumea poate ├«ncepe cu o tabl─â de echilibru.

Informa╚Ťii tehnice

  • Loc de practicare INTERIOR
  • Zona corpului Centrul corpului
  • TIP DE ANTRENAMENT FOR╚Ü─é
  • L─é╚ÜIME 40,5 cm
  • FRECVEN╚Ü─é ORICE FRECVEN╚Ü─é DE UTILIZARE
  • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 11,5 cm
  • LUNGIME (├«n cm) 58,4 cm
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Loc de practicare

INTERIOR

Zona corpului

Centrul corpului

TIP DE ANTRENAMENT

FORȚĂ

LĂȚIME

40,5 cm

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

ÎNĂLȚIME (în cm)

11,5 cm

LUNGIME (în cm)

58,4 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou