Produs vândut de partener Marketplace
KETTLER

Bicicleta de spinning KETTLER Hoi Frame+ stone

14.87499 RON

Bicicleta de spinning KETTLER Hoi Frame+ stone

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Bicicleta de spinning KETTLER Hoi Frame+ stone

Descriere produs:
Descoper─â cea mai nou─â inova╚Ťie ├«n materie de echipamente fitness cu bicicleta de spinning KETTLER Hoi Frame+ stone! Aceast─â biciclet─â de ├«nalt─â calitate, fabricat─â ├«n Germania, ├«╚Ťi va oferi o experien╚Ť─â de antrenament intens─â ├«n confortul casei tale.

Cu un ecran TFT de 7 inch ╚Öi conexiune Bluetooth ╚Öi ANT+, aceast─â biciclet─â de spinning ├«╚Ťi permite s─â monitorizezi informa╚Ťii importante despre antrenamentul t─âu, cum ar fi timpul, distan╚Ťa, caloriile arse, viteza, rezisten╚Ťa, caden╚Ťa ╚Öi puterea ├«n wati. Po╚Ťi alege din cele 20 de programe disponibile pentru a-╚Ťi personaliza antrenamentul ╚Öi a-╚Ťi atinge obiectivele.

Bicicleta dispune de un volan de 8,5 kg pentru o pedalare lin─â ╚Öi confortabil─â, iar sistemul de reglare a ╚Öeii ╚Öi a ghidonului, at├ót pe vertical─â, c├ót ╚Öi pe orizontal─â, ├«╚Ťi permite s─â ajustezi bicicleta ├«n func╚Ťie de ├«n─âl╚Ťimea ╚Öi preferin╚Ťele tale.

Cu pedalele Combi-click, u╚Öor de utilizat, ╚Öi ro╚Ťile de transport integrate, este u╚Öor s─â te bucuri de antrenamentul t─âu f─âr─â a fi nevoie s─â-╚Ťi faci griji cu privire la deplasarea bicicletei.

Aceast─â biciclet─â de spinning este compatibil─â cu multiple aplica╚Ťii, precum Kinomap, Zwift, KineticFit, TrainerRoad, TACX, Wahoo SYSTM ╚Öi Rouvy Mobile, oferindu-╚Ťi posibilitatea de a-╚Ťi diversifica antrenamentele ╚Öi de a te sim╚Ťi motivat ├«n fiecare zi.

Cu o capacitate maxim─â de utilizator de 130 kg, bicicleta de spinning KETTLER Hoi Frame+ stone este perfect─â at├ót pentru b─ârba╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru femei. Cu un design modern ╚Öi elegant ├«n nuan╚Ťe de gri, aceast─â biciclet─â va aduce un plus de stil ├«n camera ta de fitness.

Descoper─â acum beneficiile antrenamentului la domiciliu cu bicicleta de spinning KETTLER Hoi Frame+ stone ╚Öi ob╚Ťine rezultatele dorite ├«n cel mai confortabil mod posibil.

Opinii clien╚Ťi