Produs vândut de partener Marketplace
K2

K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx schiuri de coborâre ușoară MXC 12 TCx

2.84299 RON

K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx schiuri de coborâre ușoară MXC 12 TCx

Culoare: ALB

170cm

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Prezent─âm cu m├óndrie schiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx, o alegere excelent─â pentru pasiona╚Ťii de cobor├óre u╚Öoar─â. Aceste schiuri sunt construite cu tehnologia Titanal I-Beam pentru a oferi o combina╚Ťie perfect─â de rezisten╚Ť─â ╚Öi agilitate.

Brandul K2, cunoscut pentru calitatea sa superioar─â, asigur─â c─â aceste schiuri de cobor├óre vor satisface chiar ╚Öi cele mai exigente cerin╚Ťe. Produc─âtorul este originar din SUA, unde pasiunea pentru sporturile de iarn─â se afl─â la cel mai ├«nalt nivel.

Cu o lungime disponibil─â ├«n trei op╚Ťiuni - 163 cm, 170 cm ╚Öi 177 cm - fiecare pasionat de schi poate alege varianta potrivit─â pentru a ob╚Ťine performan╚Ťe optime pe p├órtie.

Schii K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx sunt concepute pentru a se descurca de minune pe teren neted (on piste), fiind un partener de încredere pentru coborârile rapide și manevrele precise.

Designul elegant ├«n culoarea alb─â este ideal pentru pasiona╚Ťii de stil ╚Öi estetic─â. Aceste schiuri fac parte din colec╚Ťia Zima 2022 ╚Öi sunt perfecte pentru sezonul de toamn─â/iarn─â.

Cu un nucleu realizat din lemn de calitate superioar─â ╚Öi tehnologia Carbon I-Beam, schiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx asigur─â o stabilitate excelent─â ╚Öi tr─âs─âturi reac╚Ťionare, care vor satisface ╚Öi pe cei mai ├«nfoca╚Ťi schiori avansa╚Ťi ╚Öi intermediari.

Echipate cu sistem de ├«nchidere MXC 12 TCx light Quikclik ╚Öi stopere de schi de ├«ncredere, aceste schiuri v─â vor oferi siguran╚Ť─â ╚Öi confort.

Tehnologiile Dark Matter Damping, Aspen Veneer ╚Öi PowerWall contribuie la experien╚Ťa de schi excelent─â, iar rockerul Speed ╚Öi talierea de 123/78/109 mm completeaz─â perfect performan╚Ťele acestor schiuri.

Cu un raza de întoarcere de 17,8 m (pentru modelul de 177 cm), aceste schiuri permit schiorilor să-și vadă îndeplinite așteptările în ceea ce privește virajele controlate și stabilitatea în coborâri rapide.

Skiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx sunt potrivite pentru b─ârba╚Ťi ╚Öi femei, iar nivelurile de abilitate recomandate variaz─â de la intermediar la avansat.

Alege╚Ťi calitatea ╚Öi performan╚Ťa superioar─â cu schiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx. V─â invit─âm s─â v─â bucura╚Ťi de cele mai bune cobor├óri ╚Öi experien╚Ťe pe p├órtie cu aceast─â alegere excep╚Ťional─â.

Informa╚Ťii tehnice

  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL AVANSAT
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL AVANSAT

STARE PRODUS

Produs nou