Produs vândut de partener Marketplace
K2

K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx schiuri de coborâre ușoară MXC 12 TCx

2.84299 RON

K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx schiuri de coborâre ușoară MXC 12 TCx

Culoare: ALB

170cm

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Prezentăm cu mândrie schiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx, o alegere excelentă pentru pasionații de coborâre ușoară. Aceste schiuri sunt construite cu tehnologia Titanal I-Beam pentru a oferi o combinație perfectă de rezistență și agilitate.

Brandul K2, cunoscut pentru calitatea sa superioară, asigură că aceste schiuri de coborâre vor satisface chiar și cele mai exigente cerințe. Producătorul este originar din SUA, unde pasiunea pentru sporturile de iarnă se află la cel mai înalt nivel.

Cu o lungime disponibilă în trei opțiuni - 163 cm, 170 cm și 177 cm - fiecare pasionat de schi poate alege varianta potrivită pentru a obține performanțe optime pe pârtie.

Schii K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx sunt concepute pentru a se descurca de minune pe teren neted (on piste), fiind un partener de încredere pentru coborârile rapide și manevrele precise.

Designul elegant în culoarea albă este ideal pentru pasionații de stil și estetică. Aceste schiuri fac parte din colecția Zima 2022 și sunt perfecte pentru sezonul de toamnă/iarnă.

Cu un nucleu realizat din lemn de calitate superioară și tehnologia Carbon I-Beam, schiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx asigură o stabilitate excelentă și trăsături reacționare, care vor satisface și pe cei mai înfocați schiori avansați și intermediari.

Echipate cu sistem de închidere MXC 12 TCx light Quikclik și stopere de schi de încredere, aceste schiuri vă vor oferi siguranță și confort.

Tehnologiile Dark Matter Damping, Aspen Veneer și PowerWall contribuie la experiența de schi excelentă, iar rockerul Speed și talierea de 123/78/109 mm completează perfect performanțele acestor schiuri.

Cu un raza de întoarcere de 17,8 m (pentru modelul de 177 cm), aceste schiuri permit schiorilor să-și vadă îndeplinite așteptările în ceea ce privește virajele controlate și stabilitatea în coborâri rapide.

Skiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx sunt potrivite pentru bărbați și femei, iar nivelurile de abilitate recomandate variază de la intermediar la avansat.

Alegeți calitatea și performanța superioară cu schiurile K2 Disruption 78Ti + MXC 12 TCx. Vă invităm să vă bucurați de cele mai bune coborâri și experiențe pe pârtie cu această alegere excepțională.

Informații tehnice

  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL AVANSAT
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL AVANSAT

STARE PRODUS

Produs nou