Produs vândut de partener Marketplace
HOMCOM

HomCom suport tractiuni, fixare perete, 70x48x53-63cm, negru

29999 RON

HomCom suport tractiuni, fixare perete, 70x48x53-63cm, negru

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de Aosom Romania

Beneficii:

Descriere

Indiferent de zi sau de ora puteti realiza exercitiile fizice care va ajuta sa va mentineti in forma daca dispuneti de HomCom suport tractiuni, fixare perete, 70x48x53-63 cm, negru. Este echipamentul perfect cu ajutorul caruia cei care vor sa se antreneze acasa pot face tractiuni. Un astfel de suport poate fi ideal pentru a antrena abdominalii, dorsalii si muschii bratelor sau a picioarelor. HomCom suport tractiuni, fixare perete, 70x48x53-63cm, negru are un cadru robust realizat din otel rezistent, deci este un produs durabil, de care va puteti bucura timp indelungat. Poate sustine pana la 120 kg si partile care sustin bratele si suportul pentru spate sunt tapitate cu spuma astfel incat sa fie cat mai comode. Nu este complicat sa il prindeti de perete pentru ca are suporturile speciale in acest sens. Dimensiunile sale cu privire la suporturile pentru brate sunt ajustabile astfel incat sa le fixati cum va este mai comod. Este suportul de tractiuni necesar pentru acasa.

Caracteristici:

-HomCom suport tractiuni, fixare perete, 70x48x53-63 cm, negru este un suport de perete pentru tractiuni, ideal pentru antrenarea muschilor abdominali, dorsali sau cei de la brate si picioare.
-Acest suport are o constructie robusta din otel, cu captuseala pe partea care sustine corpul si are o capacitate de sustinere de pana la 120 kg.
-HomCom suport tractiuni, fixare perete, 70x48x53-63cm, negru poate fi asamblat usor si prins de perete.

  • Dispune de 2 tipuri de manere pentru antrenamente diverse.

Date tehnice:

-Material: tevi de otel, PVC.
-Dimensiune totala: 70x48x53-63 cm.
-Dimensiune spatar: 27×48×4 cm.
-Greutate maxima: 120 Kg.
-Greutate neta: 7 Kg.
-Culoare: Negru."

Opinii clienți