Produs vândut de partener Marketplace
GENIUS NUTRITION

PUDRA PROTEICA PRECISE WHEY 2000g/61serv

26900 RON

Genius Nutrition ├«nseamn─â ┼čtiin┼ú─â, tehnologii europene de ultim─â genera┼úie, ingrediente ┼či inova┼úii, precum ┼či produse premium, de cea mai ├«nalt─â calitate

Arom─â: Unflavored

2 KG

Vândut și expediat de Genius Nutrition

Beneficii:

Descriere

Pudra proteica ÔÇőÔÇőPrecise Whey de la Genius Nutrition┬« este o alegere remarcabil─â pentru cei care caut─â un aport proteic de ├«nalt─â calitate. Ob╚Ťinut─â prin filtrare natural─â, cunoscut─â sub denumirea de CFW, aceast─â protein─â ofer─â un con╚Ťinut impresionant de 24g de proteine ÔÇőÔÇőpe servire. Ceea ce face cu adev─ârat special─â aceast─â protein─â este faptul c─â este 100% brut─â, f─âr─â adaosuri de arome sau indulcitori artificiali.

Cu un nivel de mixare instant, Precise Whey ofer─â o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi convenabil─â pentru utilizatori. Fiecare servire furnizeaz─â, de asemenea, 5.5g de aminoacizi cu lan╚Ť ramificat (BCAA), contribuind la sus╚Ťinerea ╚Öi refacerea musculaturii. Cu o asimilare rapid─â, aceast─â protein─â este ideal─â pentru cei care doresc s─â-╚Öi maximizeze eforturile ├«n sala de sport ╚Öi s─â sprijine procesul de recuperare.

Pe lng─â beneficiile nutri╚Ťionale, Precise Whey se remarc─â ╚Öi prin calitatea sa premium. Fiind lipsit─â de arome ╚Öi indulcitori, aceast─â protein─â ofer─â o op╚Ťiune pur─â ╚Öi autentic─â pentru cei care ├«╚Öi doresc un supliment proteic de ├«ncredere. Descoperi╚Ťi o experien╚Ť─â unic─â ├«n nutri╚Ťie cu Precise Whey de la Genius Nutrition┬« - alegerea inteligent─â pentru performan╚Ť─â ╚Öi s─ân─âtate.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Cre╚Öterea mu╚Öchilor

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Creșterea mușchilor