Produs vândut de partener Marketplace
GENIUS NUTRITION

PRE-WORKOUT PUDRA WARCRY PRE 400g/40 serv

17100 RON

Genius Nutrition ├«nseamn─â ┼čtiin┼ú─â, tehnologii europene de ultim─â genera┼úie, ingrediente ┼či inova┼úii, precum ┼či produse premium, de cea mai ├«nalt─â calitate

Arom─â: Tropical

400 g

Vândut și expediat de Genius Nutrition

Beneficii:

Descriere

Warcry este un pre-antrenament de ultim─â genera╚Ťie care redefine╚Öte standardele ├«n domeniul suplimentelor sportive. Conceput pentru a oferi for╚Ť─â, pomp─â muscular─â, concentrare ╚Öi energie ├«n timpul antrenamentelor intense, Warcry se remarc─â printr-o formul─â avansat─â cu doze ╚Ötiin╚Ťifice de beta-alanin─â ╚Öi citrulin─â pentru o pomp─â muscular─â eficient─â.

Combinnd colina, teanina ╚Öi tirozina, Warcry ofer─â o experien╚Ť─â senzorial─â unic─â, sus╚Ťinut─â de o doz─â precis─â de cafein─â ╚Öi extract de frunze de m─âslin pentru energie ╚Öi concentrare. Componenta special─â GlycoPump┬« din Germania optimizeaz─â hidratarea ╚Öi performan╚Ťa fizic─â ├«n antrenamentele de rezisten╚Ť─â.

Ingrediente precum beta-alanina contribuie la reducerea oboselii musculare, permi╚Ťnd antrenamente mai intense ╚Öi de durat─â. Norvalina, un derivat al valinei, intensific─â efectele oxidului nitric, sprijinind vasodilata╚Ťia ╚Öi circula╚Ťia sanguin─â.

Warcry con╚Ťine, de asemenea, N-acetil-L-tirozin─â, ALC (acetyl L-carnitin─â), taurin─â, cafein─â ╚Öi L-teanin─â, avnd beneficii sinergice. Extractele din frunze de m─âslin, r─âd─âcin─â de Rhodiola Rosea ╚Öi ginseng adaug─â o dimensiune puternic nootropic─â.

Mod de administrare: Se amestec─â 1 cup─â de Warcry ├«n 300 ml ap─â cu 10 minute ├«nainte de antrenament ╚Öi se consum─â pe stomacul gol. Recomand─âm testarea toleran╚Ťei cu 1 cup─â pentru ├«ncep─âtori. Nu dep─â╚Öi╚Ťi doza zilnic─â recomandat─â de 2 cupe.

Aten╚Ťie! Produsul nu este recomandat femeilor ├«ns─ârcinate sau care al─âpteaz─â, persoanelor sub 18 ani ╚Öi celor cu fenilcetonurie. Se recomand─â p─âstrarea la temperaturi sub 25┬░C ╚Öi ferirea de umiditate ╚Öi lumin─â. Persoanele alergice la ingrediente trebuie s─â consulte un specialist ├«nainte de utilizare. A se p─âstra la ├«ndemna copiilor mici. Nu dep─â╚Öi╚Ťi doza recomandat─â. Fabricat ├«ntr-o unitate care proceseaz─â lapte, ou─â ╚Öi soia.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Definire

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Definire