Produs vândut de partener Marketplace
FLEXTAILGEAR

Pompa aer portabila Flextail TINY PUMP X, camping, baterie 1300 mAh, 80g

23900 RON

Tiny Pump X este o pompa portabila de aer, cu o greutate de 80g, cu functie de umflat, vidat si lanterna

Culoare: ALB

Fara marime

Vândut și expediat de Flextail Romania

Beneficii:

Descriere

Mini pompa reincarcabila 3 in 1

Greutate: 80g, dimensiuni: 4,3*4,3*5,3 cm//1,7*1,7*2,1 inch

TINY PUMP X poate fi incarcata rapid prin portul tip-C. Design-ul fara fir iti permite sa o utilizati oricand si oriunde. Nivelul de incarcare al bateriei este indicat luminos, astfel incat se poata verifica in orice moment. Dimensiunea sa mica nu ii influenteaza durata de functionare. Echipata cu o baterie reincarcabila de 1300mAh, umfla peste 105 perne, dupa o incarcare completa sau ilumineaza timp de peste 10 ore.

Putere de umflare mare

Datorita presiunii aerului de 3,5kPa si a debitului de aer de 180L/min, Tiny Pump X realizeaza o umflare sau dezumflare rapida. In comparatie cu pompele de aer electrice clasice cu fir, cand Tiny Pump X ajunge la saturatie, continua sa pompeze aer in mod eficient. Poate umfla 4-5 colaci de inot, 6-8 saltele de camping, 1-2 perne de aer groase sau dezumfla 10-12 saci de depozitare, toate acestea dupa o singura incarcare.

Economisesti mai mult spatiu si timp

TINY PUMP X nu are functii limitate doar pentru utilizare in aer liber, ci este perfecta si pentru uz casnic. O poti folosi pentru a vida in saci hainele care nu mai sunt de sezon. In momentul in care pornesti comutatorul de deflatie, acesta va extrage rapid tot aerul in exces din sacul de vidat.

Baterie reincarcabila de 1300 mAh

Cu o baterie lithiu de 1300mAh, pompa de aer poate functiona pana la 15 minute dupa incarcare completa. Cu ajutorul portul tip-C rapid o poti incarca la baterie externa, la laptop, in masina sau la priza. Ia cu tine TINY PUMP X in drumetii si nu ai nevoie de priza sau sursa de alimentare exterioara! Indicatorii de incarcare semnalizeaza luminos: verde pentru incarcat si rosu pentru starea de incarcare de 0-99%.

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou