Produs vândut de partener Marketplace
FLEXTAILGEAR

Dispozitiv Flextail LIGHT REPEL anti tantari portabil, protectie 360┬░, IPX4

12900 RON
17900 RON -27%
* De la 10.06.2024, în limita stocului disponibil

Tiny Repel este cel mai mic si mai puternic aparat portabil impotriva tantarilor, care functioneaza cu 2 pastile de anti tantari. Dispozitivul necesita sursa de alimentare externa

Culoare: Verde

Fara marime

Vândut și expediat de Flextail Romania

Beneficii:

Descriere

Cel mai mic si mai puternic aparat portabil impotriva tantarilor

Dispozitivul portabil impotriva tantarilor, Light Repel, utilizeaza un sistem de respingere prin caldura. Acesta foloseste caldura pentru a activa substanta din pastile si pentru a tine tantarii la distanta. Cu toate ca sunt functii puternice, dispozitivul este de dimensiunea unei perechi de casti. Este aparatul anti tantari necesar pentru o calatorie ideala in aer liber!

Designul cu fata dubla ofera protectie 360┬░

Designul Light Repel include pastile de respingere a tantarilor situate pe ambele fete ale dispozitivului. In comparatie cu alte aparate impotriva tantarilor care functioneaza cu o singura pastila, raza de respingere a Light Repel este mai cuprinzatoare si are un efect mai puternic impotriva tantarilor. Placa de incalzire unica dezvoltata a echipamentului FLEXTAIL va incalzi pastilele de respingere impotriva tantarilor si va elibera rapid mirosul, formand un scut invizibil pentru a bloca si respinge tantarii. Te protejeaza de tantari si alte insecte enervante in doar 30 de secunde! Acum ai la indemana aparatul electric de insecte perfect pentru mediul exterior sau interior.

Dispozitiv portabil si fiabil

Un echipament ideal pentru activitatile in aer liber e necesar sa fie mic, portabil si usor de transport. Redus la dimensiunea unui ou sau a unei perechi de casti, dispozitivul Light Repel este compact, insa cu o actiune puternica in respingerea tantarilor. Proiectat cu un carlig de agatare, il poti atasa de rucsac/cort etc. sau il poti aseza in picioare pe masa, facandu-l mai convenabil. Este solutia anti-tantari ideala, potrivita pentru exterior, interior, terase, oriunde ai nevoie. 

Doua moduri de utilizare diferite

Nu poti sta tot timpul in cort atunci cand esti in aer liber. Ce se intampla daca raza de actiune a aparatului impotriva tantarilor nu este suficient de mare cand urci pe munte? Light Repel este proiectat cu doua moduri de functionare - modul Outdoor si modul Camping. Apasa butonul de pornire timp de 2 secunde pentru a intra in modul de Camping cu o raza de actiune de 3 metri, iar indicatorul luminos va deveni verde. Apoi apasa din nou butonul de pornire pentru a intra in modul Outdoor care activeaza sistemul de respingere pe o raza de actiune de 9 metri, iar indicatorul luminos se va aprinde in rosu. Apasa inca o data butonul de pornire pentru a opri dispozitivul Light Repel.

LIGHT REPEL este rezistent la apa

Mediul exterior este intotdeauna imprevizibil. Light Repel este proiectat sa fie rezistent la apa conform standardului IPX4. Asadar, indiferent daca este udat in ploaie, stropit accidental sau chiar scapat intr-o balta, nu va aparea niciodata un scurtcircuit cauzat de apa. Carcasa dispozitivului este realizata dintr-un material super rezistent si durabil. Chiar daca este scapat pe o podea de beton de la o inaltime de 1.2 metri, nu se va deteriora la atingerea acesteia.

Caracteristici:
Dimensiuni: 9,65 x 4,83 x 2,79 cm
Greutate: 22,7 grame
Nivel de rezistenta la apa: IPX4
Metoda de incarcare: Conectare la o sursa de alimentare externa

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou