Produs vândut de partener Marketplace
FISCHER

Clapari schi Fischer VIRON 80 BLACK/WHITE

1.03900 RON
1.29900 RON -20%
* De la 25.11.2022, în limita stocului disponibil

Clapari schi Fischer VIRON 80 BLACK/WHITE

Culoare: Negru / Alb

30 cm

Vândut și expediat de S.C Sportsgames S.R.L

Beneficii:

Descriere

Clapari ski Fischer Viron 80 black white cu un confort sporit. Datorita sistemului FFS Comfort Fit boot liner virajele sunt pur si simplu perfecte.

Culoare:

 Alb / Negru

Tehnologii:

 ORIGINAL V-POSITION pozitia naturala in V a picioarelor permite schiorului un control mult mai precis asupra schiurilor.
 MAXIMUM POWER TRANSFER forta este transferata exact pe directia schiului pentru acceleratie maxima.
 H.I.P.E. Polietilena termoizolanta: beneficiati de cea mai buna izolare termica de pana acum datorita constructiei cu 3 straturi (plasa , aluminiu si polietilena). Datorita acestui material claparul se va potrivi mai bine pe picior. Ciorap interior termoformabil.
 SENSITIVE TOEBOX Materialul de neopren elastic asigura potrivirea perfecta a piciorului la varf in clapar si ofera o izolatie termica excelenta.
 Rapid Slide System - Un material deosebit de moale a fost inserat fara nici o cusatura la intrarea piciorului in clapar pentru a asigura un nivel de comfort care pana acum se credea ca nu poate exista in momentul incaltarii unui clapar.
 Heat System Ready Ciorapul interior este pregatit pentru a i se atasa un sistem de incazire. Tot ce trebuie facut este sa infileteze cablul sistemului de incazire si sa fie atasate bateriile. Poate fi utilizat impreuna cu orice sistem standard de incalzire.

Index Flex:

 80

Latime/Last:

 103 mm

Catarame/Velcro:

 catarame confortabile
 40 mm

Informa╚Ťii tehnice

FLEX

Flex 80

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

FLEX

Flex 80