Produs vândut de partener Marketplace
ELAN

Schiuri de coborâre Elan Ace SLX Fusion + EMX 12

3.86999 RON

Schiuri de coborâre Elan Ace SLX Fusion + EMX 12

Culoare: Verde / ALBASTRU / ALBASTRU

169cm

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Introducem în magazinul nostru online schiuri de coborâre de înaltă performanță Elan Ace SLX Fusion + EMX 12. Aceste schiuri remarcabile sunt proiectate pentru pasionații sporturilor de iarnă dornici să experimenteze o călătorie de neuitat pe pârtii.

Schiurile Elan Ace SLX Fusion + EMX 12 sunt disponibile în trei dimensiuni pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Avem variantele de 159 cm, 164 cm și 169 cm, astfel poți alege dimensiunea cea mai potrivită pentru nivelul tău de experiență și preferințele de coborâre.

Fabricate în UE, aceste schiuri de înaltă calitate reprezintă o alegere excelentă pentru bărbați și femei. Indiferent dacă ești adept al coborârilor pe pârtii amenajate sau vrei să-ți îmbunătățești performanțele pe suprafețe netede, schiurile Elan Ace SLX Fusion + EMX 12 sunt concepute pentru a oferi aderență, stabilitate și manevrabilitate extraordinară.

Designul lor vibrant în tonuri de verde te va face să ieși în evidență pe pârtie, iar caracteristicile tehnice de ultimă generație îți vor asigura performanțe optime în orice condiții de iarnă. Scufundă-te în îndeletnicirea ta preferată cu încredere și simte adrenalinăa cursând prin vene!

Aceste schiuri dispun de tehnologii avansate precum RST Sidewall, Dual Ti, Ace Arrow Technology și Nano Tech Running Base, care oferă rigiditate și stabilitate excelentă, îmbunătățind răspunsul și controlul în viraje. În plus, grație nucleului lor robust din lemn, Ace SLX Fusion + EMX 12 asigură un echilibru perfect între putere și flexibilitate.

Schiurile vin echipate cu legături EMX 12.0 GW, oferind reglaj de 3,5-12 pe scara DIN, pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Promiți o experiență de coborâre lină și precisă, iar rockerul Active Camber îți va permite să te bucuri de schiul clasic pe pârtie.

Cu un raza de 12.8 m și talierele 121/68/104 mm, aceste schiuri Elan îți oferă un control excelent în viraje și stabilitate pe suprafețe variate.

Perfecți pentru iarna 2022, aceste schiuri sunt destinate celor cu nivel avansat până la expert în sportul de schi. De acum, poți să-ți îmbunătățești abilitățile și să-ți depășești limitele în siguranță și stil!

Descoperă senzația de viteză și libertate pe pârtie cu schiurile de coborâre Elan Ace SLX Fusion + EMX 12. Alege dimensiunea potrivită și comandă-le acum pentru a obține performanțe la superlativ în următoarea ta aventură de iarnă!

Informații tehnice

  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL AVANSAT
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL AVANSAT

STARE PRODUS

Produs nou