Produs vândut de partener Marketplace
ELAN

Schi pliabil pentru femei Elan VOYAGER PINK + EMX 12

6.50899 RON

Schi pliabil pentru femei Elan VOYAGER PINK + EMX 12

Culoare: ROZ

160cm

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Schii pliabile pentru femei Elan VOYAGER PINK + EMX 12 sunt echipamentul perfect pentru femeile dornice să-și îmbunătățească abilitățile pe pârtie. Aceste schii întruchipează inovația și tehnologia de ultimă generație pentru a oferi performanțe excelente atunci când carai spre vârf.

Cu o lungime de 160 cm, construcția Amphibio este una revoluționară, combinând caracteristicile rocker și camber pentru a oferi stabilitate și precizie în fiecare viraj. Este o marcă de încredere în industria echipamentelor sportive de iarnă, Elan fiind o marcă europeană cu renume în producția de schiuri. Aceste schii sunt fabricate în Uniunea Europeană, garantând calitatea superioară și standardele ridicate.

Schii pliabile Elan VOYAGER PINK + EMX 12 sunt concepute special pentru utilizarea în orice tip de teren. Indiferent dacă alegi să explorezi pârtiile bine pregătite sau să te aventuri în afara lor, aceste schii sunt capabile să-ți ofere o experiență incredibilă. Cu o talie de 127/78/110 mm, aceste schii îmbină performanța și manevrabilitatea, permițându-ți să descoperi cea mai bună versiune a ta pe pârtie.

Datorită plăcii Carbon reinforced|Fusion Plate și tehnologiei Connect technology®, aceste schii oferă o distribuție optimă a forțelor și o transferare excelentă a energiei, asigurându-ți controlul total în fiecare viraj. Nucleul din lemn laminat conferă schiurilor rezistență și elasticitate, maximizând performanța și durabilitatea.

Nucleul din lemn laminat este întărit cu titan, îmbunătățind rigiditatea și stabilitatea schiurilor, indiferent de viteza pe care o alegi. Design-ul roz vibrant adaugă o notă de stil și farmec, completându-ți echipamentul de la cap la picioare.

Schii pliabile pentru femei Elan VOYAGER PINK + EMX 12 vin echipate cu bindung-ul EMX 12.0 GW, care oferă o fixare sigură și confortabilă. Acestia iti vor conferi control excelent pe toată pârtia și te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate.

Așadar, nu aștepta mai mult și adaugă acum schii pliabile pentru femei Elan VOYAGER PINK + EMX 12 în echipamentul tău de creare a amintirilor pe pârtie! Fie că ești un schior avansat, intermediar sau începător, aceste schii sunt perfecte pentru tine. Experimentează senzațiile unice pe care doar schiatul le poate oferi și bucură-te de momentele speciale în mijlocul naturii pe pârtii perfecte.

Informații tehnice

  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL AVANSAT
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL AVANSAT

STARE PRODUS

Produs nou