Produs vândut de partener Marketplace
ELAN

Schi pliabil pentru bărbați Elan VOYAGER BLACK + EMX 12

6.50899 RON

Schi pliabil pentru bărbați Elan VOYAGER BLACK + EMX 12

Culoare: Negru

166cm
Disponibil

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Schiuri pliabile pentru bărbați Elan VOYAGER BLACK + EMX 12

Descriere produs:

Aceste schiuri pliabile Elan VOYAGER BLACK + EMX 12 sunt o alegere excelentă pentru bărbații care doresc să aibă libertate de mișcare și să exploreze diverse terenuri montane cu ușurință. Cu un design inovator și tehnologie de ultimă generație, aceste schiuri oferă performanțe ridicate și versatilitate.

Caracteristici principale:

Pliabile și ușor de transportat: Schiurile Elan VOYAGER BLACK au un design pliabil, ceea ce le face ușor de transportat și depozitat. Această caracteristică le face ideale pentru schiorii care călătoresc frecvent.

Versatilitate pe teren variat: Aceste schiuri sunt potrivite pentru a fi utilizate pe terenuri variate, de la pârtii alpine la terenuri backcountry. Sunt proiectate pentru a oferi stabilitate și manevrabilitate în diverse condiții.

Legături EMX 12: Legăturile EMX 12 asigură o fixare sigură a bocancilor pe schiuri, oferind totodată un nivel ridicat de control.

Durabilitate și rezistență: Schiurile Elan VOYAGER BLACK sunt construite din materiale de calitate, asigurând durabilitate și performanță pe termen lung.

Design modern: Cu un design contemporan și atrăgător, aceste schiuri se potrivesc atât performanței, cât și aspectului estetic, aducând un stil deosebit în echipamentul de schi al bărbaților aventuroși.

Alegeți schiurile pliabile Elan VOYAGER BLACK + EMX 12 pentru a vă bucura de flexibilitate și versatilitate în explorarea terenurilor montane. Aceste schiuri sunt ideale pentru bărbații care apreciază aventura și doresc să-și extindă experiența de schi dincolo de pârtii

Informații tehnice

  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL AVANSAT
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL AVANSAT

STARE PRODUS

Produs nou