Produs vândut de partener Marketplace
DELPHIN

Husa/geanta lansete Delphin Sherpa 100 cm, 2.5 compartimente

29770 RON

Husa/geanta lansete Delphin Sherpa 100 cm, 2.5 compartimente

Culoare: MARO

Fara marime

Vândut și expediat de ATTIC SOFTWARE SRL

Beneficii:

Descriere

Husa/geanta lansete Delphin Sherpa 100 cm, 2.5 compartimente
Această husă cu 2.5 compartimente, elaborată la nivel de vârf, necăptuşită pentru lansetele Delphin SHERPA este exact ceea ce îşi doreşte fiecare pescar. Spaţiul suficient, uşurinţa, tenacitatea şi rezistenţa, fac din această husă numărul unu în clasa sa. Datorită utilizării materialelor celor mai calitative husa SHERPA este foarte rezistentă şi în cazul unei manipulări brutale. Fermoarele utilizate au trecut prin multe teste care au confirmat rezistenţa şi forţa lor ridicată. Prelucrarea calitativă a cusăturilor garantează husei o durată lungă de viaţă. Această husă are două moduri de purtare. Primul constă în purtarea mână cu ajutorul unor urechi iar al doilea mod este trecerea chingilor moi peste umeri şi purtarea confortabilă a husei pe spate.
SHERPA conţine două compartimente principale în care pot fi introduse cu uşurinţă 2 lansete în special telescopice împreună cu mulinete. Conţine şi un al treilea compartiment, aşa zis înjumătăţit care cuprinde de asemenea de exemplu o lansetă dar fără mulinetă. Acest al treilea compartiment depozitează şi alte diverse accesorii de pescuit. Compartimentele sunt bineînţeles separate cu separatoare.
Pa partea laterală se află două buzunare (25x22x4cm) în care pot fi aşezate cutii cu bijuterii, ochelari, lămpi, cleşti, semnalizatoare şi o grămadă de alte accesorii. Cealaltă parte a husei conţine un buzunar extra lung cu fermoar care serveşte de exemplu la transportul minciogului. Pe aceasta sunt cusute amplasamentele pentru buzz bar şi cu bandă de strângere. Astfel această husă preia majoritatea sculelor de pescar greu depozitabile.
Caracteristici husa Delphin Sherpa 100 cm, 2.5 compartimente

Model: Delphin Sherpa 100
Dimensiunile totale ale husei: 105x25x24cm
Lungimea buzunarului lateral: 90cm
Husă pentru 2 lansete telescopice cu mulinete +1 lansetă separată sau pentru alte accesorii pentru pescuit.

Prezentare video husa Delphin Sherpa 100 cm, 2.5 compartimente

Opinii clienți