Produs vândut de partener Marketplace
DELPHIN

Geant─â Delphin CLASSA Handy L, 33x20x25cm, 16.5 litri

14280 RON

Geant─â Delphin CLASSA Handy L, 33x20x25cm, 16.5 litri

Culoare: Verde

Fara marime

Vândut și expediat de ATTIC SOFTWARE SRL

Beneficii:

Descriere

Geant─â Delphin CLASSA Handy L, 33x20x25cm, 16.5 litri
Geanta practic─â Delphin Classa HANDY este o alegere ideal─â pentru partidele de pescuit mai scurte sau pentru incorporarea accesoriilor mai mici. Cu dimensiunile sale compacte, aceasta ocup─â un spa╚Ťiu minim, permi╚Ť├óndu-v─â ├«n acela╚Öi timp s─â organiza╚Ťi ╚Öi s─â transporta╚Ťi rapid echipamentul sau ├«mbr─âc─âmintea necesar─â la locul de pescuit.
Este confec╚Ťionat─â din material durabil ╚Öi rezistent, asigur├óndu-i o durat─â de via╚Ť─â lung─â plus protec╚Ťie pentru con╚Ťinutul din interior ├«mpotriva condi╚Ťiilor nefavorabile. Geanta este ├«nt─ârit─â la col╚Ťuri, astfel ├«nc├ót ├«╚Öi p─âstreaz─â forma chiar ╚Öi atunci c├ónd este goal─â. Partea de jos este echipat─â suplimentar cu un material din cauciuc care ├«mpiedic─â p─âtrunderea umezelii de pe sol, protej├ónd astfel echipamentul din interior. Pe l├óng─â spa╚Ťiul principal de depozitare, are un buzunar frontal cu fermoar, conceput pentru accesorii mai mici sau documente.
Geanta Handy este echipat─â cu fermoare de calitate, iar trapele acestora au etichete cauciucate cu logo-ul Delphin. Geanta poate fi transportat─â confortabil cu ajutorul curelei de um─âr reglabile confec╚Ťionat─â din material textil.
Caracteristici geant─â Delphin CLASSA Handy L, 33x20x25cm, 16.5 litri

Dimensiuni geant─â: Dimensiuni geant─â: 33x20x25cm
Dimensiunea net─â a spa╚Ťiului interior: 30x19x20cm
Dimensiunile buzunarului din fa╚Ť─â: 20x15x3cm

Opinii clien╚Ťi