Produs vândut de partener Marketplace
DELPHIN

Geantă Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri

25870 RON

Geantă Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri

Culoare: Verde

Fara marime

Vândut și expediat de ATTIC SOFTWARE SRL

Beneficii:

Descriere

Geantă Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri
Geanta Delphin CLASSA CarryALL XXL este un companion ideal pentru expediția dumneavoastră de pescuit. Această geantă spațioasă și funcțională este special concepută pentru organizarea și transportul echipamentului și îmbrăcămintei necesare la locul de pescuit.
Este confecționată din materiale durabile și rezistente, care asigură o perioadă lungă de viață, dar și protecție conținutului din interior împotriva condițiilor nefavorabile. Geanta este întărită la colțuri, păstrându-și forma chiar și atunci când este goală. În plus, partea de jos este dotată cu un material din cauciuc care împiedică pătrunderea umezelii de pe terenul umed, protejând astfel hainele și echipamentul de umezeală.
Pe lângă compartimentul principal de depozitare, geanta dispune de două buzunare laterale și un buzunar frontal cu fermoar pentru accesorii mai mici. Sub capacul genții se află un buzunar foarte practic din plasă cu fermoar.
Compartimentul principal al genții este conceput pentru a găzdui cutii și genți suplimentare din seria CLASSA, SPACE sau AREA. Geanta este echipată cu fermoare de calitate, iar trapele acestora sunt prevăzute cu etichete de cauciuc cu logo de la Delphin.
Geanta poate fi transportată folosind mânerul textil din partea superioară sau cureaua confortabilă de umăr.
Caracteristici geantă Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri

Specificații tehnice XXL:
Dimensiuni geantă: 55x35x30cm
Dimensiunile compartimentului interior net: 50x30x30cm
Dimensiunile buzunarului frontal: 35x20x3cm
Dimensiuni buzunar lateral: 25x20x3cm

Opinii clienți