Produs vândut de partener Marketplace
COLUMBIA

Tenisi Summertide - negru barbati

44700 RON
55900 RON -20%
* De la 19.09.2023, în limita stocului disponibil

├Än fiecare sezon, colec╚Ťia de var─â Columbia include modele realizate cu materiale reciclate pentru sustenabilitate pe termen lung.

Culoare: Negru

46

Vândut și expediat de Dockyard RO

Beneficii:

Descriere

In fiecare sezon, colectia de vara a companiei Columbia include modele realizate din materiale reciclate, in spiritul sustenabilitatii pe termen lung. Pantofii cu siret Summertide, usori si cu ventilatia buna, avand purtare versatila sunt un exemplu foarte bun in acest sens. Partea superioara subtire cu plasa, este realizata din materiale reciclate si printr-un proces de fabricare definit si gandit pe baza sustenabilitatii. Incaltarea este facilitata de panoul din neopren al pantofului, care este de asemenea responsabil si pentru ajustarea la picior. Intaririle sintetice fac ca partea superioara din plasa sa fie durabila si stabila. Talpa intermediara Bloom a pantofului este realizata din material recoltat din mare si reciclat din biomasa naturala de alge.Principala particularitate a pantofului este aspectul lui usor,astfel absoarbe denivelarile terenului si ofera un suport flexibil pentru picior. Confortul oferit in timpul mersului este sporit si mai mult de talpa canalizata a pantofului, care asigura o ventilatie constanta si activa a piciorului, nepretuita intr-o zi calduroasa de vara. Talpa exterioara din cauciuc este, de asemenea, realizata din materiale reciclate, iar talpa sa canelata asigura o tractiune optima pe suprafete umede. Summertide este recomandat pentru zilele foarte calduroase de vara pe malul apelor, pe plaja sau pentru o simpla utilizare urbana.

Informa╚Ťii tehnice

  • MATERIAL PRINCIPAL Material sintetic
  • FRECVEN╚Ü─é ORICE FRECVEN╚Ü─é DE UTILIZARE
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

MATERIAL PRINCIPAL

Material sintetic

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

STARE PRODUS

Produs nou

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Partea superioara din material textil cu parti din plasa cu materiale reciclate combinate cu parti sintetice, sistem de ventilatie Bloom comfort midsole; talpa exterioara din cauciuc cu materiale reciclate pentru tractiune optima pe suprafete umede