Produs vândut de partener Marketplace
COLUMBIA

Jachetă de schi pentru copii Columbia Mighty Mogul II

50399 RON

Jachetă de schi pentru copii Columbia Mighty Mogul II

Culoare: ROZ

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Jachetă de schi pentru copii Columbia Mighty Mogul II

Această jachetă de schi Columbia Mighty Mogul II este perfectă pentru copiii pasionați de sporturile de iarnă. Fabricată din 100% poliester de înaltă calitate, această jachetă este durabilă și oferă protecție excelentă împotriva frigului și zăpezii.

Cu un design cu kaptur și un sistem de reglare a mânecilor prin închidere velcro, copilul tău se va simți confortabil și protejat în timpul activităților sportive. Jacheta are un model atractiv cu un roz vibrant, care adaugă un stil elegant și modern.

Această jachetă de schi este echipată cu multiple caracteristici funcționale, precum izolația Microtemp XF II pentru o termoreglare optimă, pasul pentru zăpadă reglabil și un material membrană care oferă o rezistență impresionantă la apă. Designul cu tehologia Omni-Tech™ asigură o respirabilitate excelentă, prevenind supraîncălzirea corpului în timpul activităților intense.

Jacheta Mighty Mogul II are, de asemenea, componente practice, precum buzunare interioare și exterioare, ideale pentru depozitarea accesoriilor esențiale. Combinând funcționalitatea și confortul optim, această jachetă de schi este perfectă pentru copiii care doresc să se bucure de iarnă într-un mod activ și plin de energie.

Mergeți pe pârtie cu încredere cu jacheta de schi pentru copii Columbia Mighty Mogul II!

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou