Produs vândut de partener Marketplace
ARBOR

Placa snowboard Unisex Arbor Draft 20/21

1.48900 RON
2.29900 RON -35%
* De la 01.12.2023, în limita stocului disponibil

Placa snowboard Freestyle/All Mountain, forma True Twin, flex Moale 3 din 10, nivel de pregatire Incepator > Intermediar

Culoare: MULTICOLOR

150cm 10
Disponibil

Vândut și expediat de BICICLOP

Beneficii:

Descriere

**Placa snowboard Unisex Arbor Draft **
Modelul Draft este construit pentru teren de freestyle, pentru jib-uri, bonk-uri, sarituri, rotiri. Flexul mai moale iti permite sa iti canalizezi performantele in parc, iar profilul System Camber te ajuta sa te dai pe munte fara efort, atunci cand parcurile sunt inchise. Varful si coada modelului 2021 au o forma imbunatatia, care va aduce un suflu nou trick-urilor tale.

In cei peste 20 de ani de activitate, Arbor s-a dedicat excelentei si mediului inconjurator in productia snowboard-uri si skateboard-uri. Astfel, numele Arbor a devenit sinonim cu performanta, calitatea, materialele sustenabile si protejarea planetei.

Arbor s-a lansat in 1995, producand placi de snowboard. Inca de la inceput au fost hotarati sa contruiasca placile punand cat mai mult in valoare materialele naturale si sustenabile, cum ar fi lemnul sau bambusul. Scopul lor a fost sa ofere riderilor o experienta de top, imbunatatind in acelasi timp performanta si integrand elemente artistice care duc mai departe povestea Arbor. Misiunea companiei va fi intotdeauna sa produca snowboard-uri de cea mai inalta calitate, realizate manual si sa inspire oamenii in lupta pentru protectia mediului.

Informații tehnice

  • Lățime placă Normală
  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL MEDIU
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

Lățime placă

Normală

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL MEDIU

STARE PRODUS

Produs nou