Produs vândut de partener Marketplace
ARBOR

Placa Snowboard Copii Arbor Cheater 22/23

1.04284 RON
1.69900 RON -38%
* De la 10.04.2024, în limita stocului disponibil

Placa snowboard All Mountain, forma Rocker, flex 2 din 10, nivel de pregatire Incepator > Intermediar

Culoare: MULTICOLOR

140cm

Vândut și expediat de SC Biciclete Ciclop SRL

Beneficii:

Descriere

Placa Snowboard Arbor Cheater
Cheater este destinat copiilor si adolescentilor care vor sa invete, sa progreseze si sa exploreze diferite tipuri de teren. Rockerul parabolic minimizeaza agatarea canturilor si imbunatateste controlul inca de la prima zi pe partie, facand experienta mai placuta si invatarea mai usoara. In acelasi timp tehnologia Grip Tech ofera puncte suplimentare de contact pe canturi ce ajuta la mentinerea acelor linii uimitoare pe masura ce le descoperi. Ideala pentru a-ti imbunatati tehnica si aptitudinile. Fa cunostinta cu snowboarding-ul mult mai usor si evolueaza cu ajutorul tehnologiei Arbor System!

In cei peste 20 de ani de activitate, Arbor s-a dedicat excelentei si mediului inconjurator in productia de snowboard-uri si skateboard-uri. Astfel, numele Arbor a devenit sinonim cu performanta, calitatea, materialele sustenabile si protejarea planetei.

Arbor s-a lansat in 1995, producand placi de snowboard. Inca de la inceput au fost hotarati sa contruiasca placile punand cat mai mult in valoare materialele naturale si sustenabile, cum ar fi lemnul sau bambusul. Scopul lor a fost sa ofere riderilor o experienta de top, imbunatatind in acelasi timp performanta si integrand elemente artistice care duc mai departe povestea Arbor. Misiunea companiei va fi intotdeauna sa produca snowboard-uri de cea mai inalta calitate, realizate manual si sa inspire oamenii in lupta pentru protectia mediului.

Informații tehnice

  • Tip de teren Backcountry
  • Lățime placă Normală
  • LUNGIME (în cm) 140 cm
  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL MEDIU
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Tip de teren

Backcountry

Lățime placă

Normală

LUNGIME (în cm)

140 cm

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL MEDIU

STARE PRODUS

Produs nou