Produs vândut de partener Marketplace
ARBOR

Placa Snowboard Copii Arbor Cheater 21/22

92684 RON
1.47900 RON -37%
* De la 10.04.2024, în limita stocului disponibil

Placa snowboard pentru copii, Freestyle/All Mountain, forma Resort Mountain Twin, flex Moale - 2 din 10, nivel de pregatire Incepator > Intermediar

Culoare: MULTICOLOR

110cm

Vândut și expediat de SC Biciclete Ciclop SRL

Beneficii:

Descriere

Placa Snowboard Copii Arbor Cheater
Cel mai bun snowboard-ul pentru a invata si a evolua. Modelul Cheater ii obisnuieste pe cei mai mici dintre rideri cu elementele de baza ale tehnologiei System de la Arbor. Rockerul parabolic minimizeaza agatarea canturilor si imbunatateste controlul inca de la prima zi pe partie. In acelasi timp tehnologia Grip Tech ofera puncte suplimentare de contact pe canturi ce ajuta la mentinerea acelor linii uimitoare pe masura ce le descoperi. Fa cunostinta cu snowboarding-ul mult mai usor si evolueaza cu ajutorul tehnologiei Arbor System!

In cei peste 20 de ani de activitate, Arbor s-a dedicat excelentei si mediului inconjurator in productia snowboard-uri si skateboard-uri. Astfel, numele Arbor a devenit sinonim cu performanta, calitatea, materialele sustenabile si protejarea planetei.

Arbor s-a lansat in 1995, producand placi de snowboard. Inca de la inceput au fost hotarati sa contruiasca placile punand cat mai mult in valoare materialele naturale si sustenabile, cum ar fi lemnul sau bambusul. Scopul lor a fost sa ofere riderilor o experienta de top, imbunatatind in acelasi timp performanta si integrand elemente artistice care duc mai departe povestea Arbor. Misiunea companiei va fi intotdeauna sa produca snowboard-uri de cea mai inalta calitate, realizate manual si sa inspire oamenii in lupta pentru protectia mediului.

Informații tehnice

  • Lățime placă Normală
  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL MEDIU
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Lățime placă

Normală

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL MEDIU

STARE PRODUS

Produs nou