Produs vândut de partener Marketplace
4F

Pantaloni de schi pentru copii 4F

De la
28899 RON
40341 RON -28%
* De la 18.06.2024, în limita stocului disponibil

Pantaloni de schi pentru copii 4F

Culoare: Albastru

  • 140cm Produs indisponibil online momentan
  • 146cm Produs indisponibil online momentan
  • 152cm Produs indisponibil online momentan
  • 158cm Produs indisponibil online momentan
  • 164cm Produs indisponibil online momentan
  • 134cm Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de Total Sport Distribution

Beneficii:

Descriere

Descriere produs:

Pantaloni de schi pentru copii de la 4F sunt proiecta╚Ťi pentru a face experien╚Ťa sporturilor de iarn─â mai pl─âcut─â ╚Öi mai confortabil─â pentru cei mici.

Caracteristici principale:

Material rezistent la ap─â: Pantalonii au un strat exterior impermeabil care ├«i protejeaz─â de z─âpad─â ╚Öi umezeal─â, p─âstr├ónd copiii usca╚Ťi ├«n timpul activit─â╚Ťilor ├«n z─âpad─â.

Izola╚Ťie termic─â: Pantalonii au izola╚Ťie termic─â pentru a men╚Ťine c─âldura corpului copiilor ├«n condi╚Ťii reci, asigur├óndu-le confort ├«n timpul sporturilor de iarn─â.

Curele reglabile: Pantalonii pot avea curele reglabile la talie pentru a asigura o potrivire personalizată și confortabilă.

Buzunare func╚Ťionale: Sunt prev─âzu╚Ťi cu buzunare pentru depozitarea obiectelor personale sau a echipamentului de schi.

Protec╚Ťie la tivuri: Pantalonii au tivuri rezistente la uzur─â pentru a preveni deteriorarea la contactul cu echipamentul de schi sau snowboard.

Design atractiv: Pantalonii de schi pentru copii 4F sunt disponibili ├«ntr-o varietate de culori ╚Öi stiluri, pentru a se potrivi preferin╚Ťelor copiilor.

Pantaloni de schi pentru copii de la 4F sunt ideali pentru sporturile de iarn─â, oferind protec╚Ťie ╚Öi confort ├«n condi╚Ťii reci ╚Öi umede. Cu caracteristicile lor tehnice ╚Öi materialele de calitate, ace╚Öti pantaloni ajut─â copiii s─â se bucure de aventurile de iarn─â ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi confort.

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

STARE PRODUS

Produs nou