Produs vândut de partener Marketplace
4F

Pantaloni de schi pentru copii 4F

De la
24900 RON
32011 RON -22%
* De la 18.06.2024, în limita stocului disponibil

Pantaloni de schi pentru copii 4F

Culoare: Negru

  • 140cm Produs indisponibil online momentan
  • 146cm Produs indisponibil online momentan
  • 152cm Produs indisponibil online momentan
  • 134cm Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de Total Sport Distribution

Beneficii:

Descriere

Pantaloni de schi pentru copii 4F

Descriere produs:

Pantaloni de schi pentru copii 4F sunt concepu╚Ťi pentru a face experien╚Ťa sporturilor de iarn─â mai pl─âcut─â ╚Öi mai confortabil─â pentru cei mici.

Caracteristici principale:

Material impermeabil ╚Öi rezistent la v├ónt: Pantalonii au un strat exterior impermeabil care ├«i protejeaz─â de z─âpad─â, umezeal─â ╚Öi v├ónt, asigur├óndu-v─â c─â copiii r─âm├ón usca╚Ťi ╚Öi confortabili ├«n timpul sporturilor de iarn─â.

Izola╚Ťie termic─â: Pantalonii pot avea izola╚Ťie termic─â pentru a men╚Ťine c─âldura corpului copiilor ├«n condi╚Ťii reci, permi╚Ť├óndu-le s─â se bucure de sporturile de iarn─â ├«n confort.

Curele reglabile: Pantalonii au curele reglabile la talie pentru a asigura o potrivire personalizată și confortabilă pentru copii.

Ventila╚Ťie: Pentru a evita supra├«nc─âlzirea ├«n timpul efortului fizic intens, pantalonii pot avea fermoare de ventila╚Ťie care permit o mai bun─â circula╚Ťie a aerului.

Buzunare func╚Ťionale: Sunt prev─âzute cu buzunare pentru depozitarea obiectelor personale sau a unor mici articole esen╚Ťiale pentru sporturile de iarn─â.

Protec╚Ťie la tivuri: Pantalonii au tivuri rezistente la uzur─â pentru a preveni deteriorarea la contactul cu z─âpada sau echipamentul de schi.

Pantaloni de schi pentru copii 4F sunt ideali pentru sporturile de iarn─â, oferind protec╚Ťie ╚Öi confort ├«n diverse condi╚Ťii meteo. Cu caracteristicile tehnice ╚Öi materialele de calitate, ace╚Öti pantaloni ajut─â copiii s─â se bucure de aventurile de iarn─â ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi confort.

Opinii clien╚Ťi