Produs vândut de partener Marketplace
4F

Jachetă de schi pentru copii 4F

21182 RON
29631 RON -28%
*De la 16.05.2024 până la 16.06.2024

Jachetă de schi pentru copii 4F

Culoare: ALBASTRU

  • 140 cm - 10A undefined
  • 134 cm - 9A undefined
  • 146 cm - 12A undefined

Vândut și expediat de Total Sport Distribution

Beneficii:

Descriere

Jachetă de schi pentru copii 4F

Iată o jachetă de schi potrivită pentru copiii tăi în sezonul rece! Aceasta este o jachetă durabilă și funcțională, de la brandul renumit 4F, cunoscut pentru calitatea produselor sale. Cu o croială regulată și un design atrăgător, aceasta va oferi copilului tău atât confort, cât și protecție pe timpul activităților în aer liber.

Fabricată din 100% poliester, jacheta are o izolație din poliester pentru a menține căldura corporală și a oferi o protecție maximă împotriva frigului. De asemenea, este impermeabilă și rezistentă la vânt, astfel încât copilul tău să rămână uscat și confortabil în orice condiții meteo.

Această jachetă are un kaptur integrat și reglabil, oferindu-i copilului tău protecție suplimentară împotriva vântului și a precipitațiilor. Mankietele sunt reglabile cu velcro pentru a se potrivi perfect copilului tău. Jacheta dispune de patru buzunare funcționale, perfecte pentru a păstra în siguranță obiectele personale ale copilului tău.

Această jachetă de schi 4F este potrivită pentru fete și are un design clasic și elegant, cu un model neted și o culoare în nuanțe de albastru. Este disponibilă în mai multe dimensiuni, astfel încât să poți alege perfectul pentru copilul tău.

Nu ezita să-i oferi copilului tău confort și protecție în sezonul rece cu această jachetă de schi pentru copii de la 4F. Cumpără acum și bucură-te de aventurile în aer liber fără nicio restricție!

Opinii clienți