DECATHLON

MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie

32999 RON
.
Ref. : 8647293

Produs conceput pentru automasaj pe to╚Ťi mu╚Öchii corpului.

Ai nevoie de un automasaj dup─â antrenamentul de sport? Simplu, datorit─â formatului mini care poate fi transportat peste tot!

Culoare: Negru

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuit─â din magazin

Afl─â mai multe despre protec╚Ťia datelor personale
+ 329 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Transportare ușoară

Un format mini, practic și eficient!

Vibraţie

Un masaj ├«n profunzime ╚Öi 3 intensit─â╚Ťi pentru o utilizare personalizat─â!

Polivalen╚Ť─â

4 capete interschimbabile, pentru a se adapta nevoilor sportivilor.

Utilizare ușoară

Prindere simpl─â, pentru o utilizare u╚Öoar─â, de to╚Ťi ╚Öi de toate!

Imagini

MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie
MINI Aparat de masaj cu percu╚Ťie

Informa╚Ťii tehnice

De ce s─â utiliza╚Ťi un aparat de masaj cu percu╚Ťie?

Ce ├«nseamn─â masajul prin percu╚Ťie?
Pe scurt, este precum masajul realizat cu cioc─ânelul, mai este numit ╚Öi ÔÇ×tappingÔÇŁ, dar realizat f─âr─â efort. Aparatul este cel care genereaz─â percu╚Ťia, nu dumneavoastr─â! Aceste percu╚Ťii repetate au rolul de a relaxa mu╚Öchii.
Rezultatul: un automasaj profund, pentru o mai bun─â relaxare a mu╚Öchilor dup─â antrenamentul de sport. Avantajul: un produs electronic foarte pu╚Ťin zgomotos, datorit─â motorului brushless.

De ce o versiune mini?

Pentru a te bucura de beneficiile masajului cu percu╚Ťie dup─â ╚Öedin╚Ť─â, datorit─â unui dispozitiv care se potrive╚Öte cu u╚Öurin╚Ť─â ├«ntr-o geant─â de sport mic─â. Sau ├«ntr-o geant─â de c─âl─âtorie ;-)

Ce se modific─â? Dimensiunea ╚Öi greutatea sa (435 g), pentru un format mai practic, precum ╚Öi puterea motorului, u╚Öor mai mic─â dec├ót cea a modelului mare. Masajul este mai pu╚Ťin intens ╚Öi mai pu╚Ťin profund (curs─â de 7 mm), dar mini-aparatul de masaj cu percu╚Ťie r─âm├óne eficient pentru recuperarea sportiv─â.

Ce mu╚Öchi po╚Ťi masa cu un aparat cu percu╚Ťie?

Maseaz─â to╚Ťi mu╚Öchii corpului! De la ceaf─â p├ón─â la picioare, chiar f─âr─â nicio contraindica╚Ťie. ├Än practic─â, acest lucru este destul de posibil ╚Öi chiar simplu datorit─â manipul─ârii ergonomice a aparatului de masaj. ╚śi celor 3 intensit─â╚Ťi de percu╚Ťie care se adapteaz─â sensibilit─â╚Ťii ╚Öi l─â╚Ťimii mu╚Öchilor t─âi. Recomandare: Pentru recuperare activ─â ╚Öi rapid─â dup─â antrenamentul de sport, este necesar─â masarea timp de 1 minut a fiec─ârei grupe musculare.

Cum se utilizeaz─â un aparat de masaj cu percu╚Ťie?

Pur ╚Öi simplu, pe mu╚Öchiul relaxat, necontractat. Se alege zona care trebuie masat─â, cap─âtul bine adaptat ╚Öi se apas─â cu aparatul. Aparatul face aproape toat─â treaba, ├«ns─â tu e╚Öti liber s─â faci c├óteva eforturi pentru ajustarea intensit─â╚Ťii. Hai s─â ├«╚Ťi explic─âm: cu c├ót ape╚Öi mai tare pe pistolul de masaj, cu at├ót efectul este mai rapid ╚Öi mai important. ├Än ceea ce prive╚Öte modul de folosire, exist─â un singur buton pentru pornire, ├«nchidere ╚Öi reglarea celor 3 intensit─â╚Ťi. Nimic mai simplu ;-)

De ce aparatul de masaj este prev─âzut cu 4 capete?

Pentru a se adapta la nevoile tuturor sportivilor, aparatul de masaj este prevăzut cu 4 capete ușor de schimbat. Capătul rotund și cel plat se poate utiliza pe toate zonele corpului. Mingea rotundă și moale este ideală pentru masarea mușchilor mari. Capătul dublu este ideal pentru masarea între doi mușchi, fără a atinge osul. Avantaj: aparat prevăzut și cu capăt pentru trigger point, acele puncte mici de tensiune situate pe mușchi.

Contraindica╚Ťii

A se citi instruc╚Ťiunile ├«nainte de utilizare. Acest aparat nu trebuie utilizat dec├ót acas─â, ├«ntr-un spa╚Ťiu privat. Acesta nu trebuie utilizat f─âr─â aviz medical ╚Öi nici dac─â purta┼úi un stimulator cardiac sau ave┼úi probleme de s─ân─âtate. Aparatul nu trebuie folosit de copii sau pentru animale.

Caracteristici tehnice

- Amplitudine masaj: 7 mm
- 3 viteze de percu╚Ťie: 30, 40 ╚Öi 50 Hz (+/- 2 Hz) sau 1800 / 2400 / 3000 RPM.
- Durat─â minim─â de func╚Ťionare: 45 minute.
- Timp de încărcare: 4 ore.
- Greutate: 435 g (produsul simplu)
- Baterie reîncărcabilă li-ion: 2400 mAh, 10,8V // 26 Wh
- Muf─â USB: 18V DC 1A.

Garan╚Ťie

2 ani

Video

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

╚śasiu 100% Acrilonitril butadien stiren Motor 60% O╚Ťel, 40% Cupru B├ót─â 100% Complex de litiu Rulment 100% O╚Ťel inoxidabil Bar─â culisant─â 100% Aluminiu Geant─â de transport - Material principal 100% Poliester

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se cur─â╚Ťa cu o lavet─â umed─â.

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri