DECATHLON

Minge Masaj cu Vibra╚Ťii Duble

10999 RON
.
Ref. : 8647289

Produs conceput pentru auto-masaj pe spate, ceafă și gambe, după sesiunea de sport.

Ave╚Ťi nevoie de mesaj dup─â sesiunea de sport? Masaj complet ╚Öi personalizat, datorit─â celor 3 intensit─â╚Ťi de vibrare, care se poate adapta ├«n func╚Ťie de fiecare zon─â a corpului.

Culoare: Negru / Gri albastru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 109 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Polivalen╚Ť─â

Minge cu mini rolă pentru masarea spatelui și gambelor.

Vibraţie

Eficien╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â datorit─â celor 3 intensit─â╚Ťii a vibra╚Ťiilor.

Utilizare ușoară

Ideal─â pentru auto-masare, la sol sau la perete!

Transportare ușoară

Mingea se poate transporta oriunde, datorit─â formatului mic.

Imagini

Minge Masaj cu Vibra╚Ťii Duble
Minge Masaj cu Vibra╚Ťii Duble
Minge Masaj cu Vibra╚Ťii Duble

Informa╚Ťii tehnice

Concepere optimizat─â datorit─â utilizatorilor

Echipa noastr─â de ingineri ╚Öi designeri a conceput mingea pentru masaj. Ace╚Ötia au ├«mbun─ât─â╚Ťit-o datorit─â testelor realizate ├«mpreun─â cu practican╚Ťii ╚Öi un kinetoterapeut. Intensitatea ╚Öi viteza celor 3 niveluri de vibrare au fost testate, pentru a respecta a╚Ötept─ârile sportivilor.
Pentru ergonomie optimă, forma și curbura au fost, de asemenea, testate și revizuite datorită feedback-ului primit din partea utilizatorilor.

La ce folosește dispozitivul de masaj?

Datorit─â vibra╚Ťiilor, masajul este mai eficient, cu un minim de efort. Datorit─â celor 3 niveluri de vibrare, mai mult sau mai pu╚Ťin intense, mingea se adapteaz─â mai multor zone ale corpului. Ceafa ╚Öi gambele nu se pot masa la aceea╚Öi intensitate! Dispozitivul poate fi utilizat ╚Öi f─âr─â vibra╚Ťii, ├«n anumite zone, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe.

Ce mușchi se pot masa cu mingea?

Mingea de masaj este polivalent─â. Aceasta se adapteaz─â mai multor zone ale corpului, ├«n func╚Ťie de alegerea intensit─â╚Ťii vibra╚Ťiei. Ceafa poate fi auto-masat─â la o intensitate sc─âzut─â sau chiar f─âr─â vibra╚Ťii, iar spatele ╚Öi zona coloanei vertebrale, poat fi masate la o intensitate sc─âzut─â sau medie. Pentru mu╚Öchii picioarelor (gambe, coapse), folosi╚Ťi o intensitate mai mare, pentru un masaj mai intens.

Cum se utilizeaz─â mingea de masaj?

De asemenea, mingea se poate folosi ca o mic─â rol─â de masaj. Practic, v─â permite s─â ajunge╚Ťi la diferite zone musculare,pentru a v─â masa cu m├óinile, dar ╚Öi cu ajutorul greut─â╚Ťii corpului. Pentru o auto-masare a coloanei vertebrale, sprijini╚Ťi-v─â de perete! Se poate utiliza dup─â sesiunea de sport sau a doua zi. Pentru mai multe tipuri de exerci╚Ťii, urm─âri╚Ťi video-urile noastre.

Avantaj: mod puncte trigger

Care sunt punctele trigger? Sunt acele puncte de tensiune aflate pe mușchi. Masarea acestora asigură relaxare musculară. Pentru un masaj complet, după antrenament, echipa noastră a integrat mingii, modul puncte trigger. Este foarte simplu: vârful lateral este utilizat pentru a auto-masa punctele de tensiune.

Dimensiuni

Diametru: 7,9 cm
Lungime: 14,7 cm

Cum s─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi recuperarea?

Pentru o recuperere optimă după efort, puteţi consuma o băutură de recuperare, batoane proteice, accesorii de masaj, compresie sau electro-stimulare.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Structur─â metalic─â 100% Acrilonitril butadien stiren ├Änveli╚Ö 100% Elastomer termoplastic Motor 100% O╚Ťel B├ót─â 100% Baterie Lilo ╚śurub 100% O╚Ťel inoxidabil Plac─â de surf 100% Cupru Cablu 100% Spum─â poliuretanic─â termoplastic─â (TPU)

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se cur─â╚Ťa cu o lavet─â umed─â.

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri