DECATHLON

Minge Masaj cu Vibrații Duble

10999 RON
.
Ref. : 8647289

Aveți nevoie de mesaj după sesiunea de sport? Masaj complet și personalizat, datorită celor 3 intensități de vibrare, care se poate adapta în funcție de fiecare zonă a corpului.

Produs conceput pentru auto-masaj pe spate, ceafă și gambe, după sesiunea de sport.

Culoare: Negru / Gri albastru

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalență

  Minge cu mini rolă pentru masarea spatelui și gambelor.

  Vibraţie

  Eficiență îmbunătățită datorită celor 3 intensității a vibrațiilor.

  Utilizare ușoară

  Ideală pentru auto-masare, la sol sau la perete!

  Transportare ușoară

  Mingea se poate transporta oriunde, datorită formatului mic.

  Imagini

  Minge Masaj cu Vibrații Duble
  Minge Masaj cu Vibrații Duble
  Minge Masaj cu Vibrații Duble

  Informații tehnice

  Concepere optimizată datorită utilizatorilor

  Echipa noastră de ingineri și designeri a conceput mingea pentru masaj. Aceștia au îmbunătățit-o datorită testelor realizate împreună cu practicanții și un kinetoterapeut. Intensitatea și viteza celor 3 niveluri de vibrare au fost testate, pentru a respecta așteptările sportivilor.
  Pentru ergonomie optimă, forma și curbura au fost, de asemenea, testate și revizuite datorită feedback-ului primit din partea utilizatorilor.

  La ce folosește dispozitivul de masaj?

  Datorită vibrațiilor, masajul este mai eficient, cu un minim de efort. Datorită celor 3 niveluri de vibrare, mai mult sau mai puțin intense, mingea se adaptează mai multor zone ale corpului. Ceafa și gambele nu se pot masa la aceeași intensitate! Dispozitivul poate fi utilizat și fără vibrații, în anumite zone, în funcție de preferințe.

  Ce mușchi se pot masa cu mingea?

  Mingea de masaj este polivalentă. Aceasta se adaptează mai multor zone ale corpului, în funcție de alegerea intensității vibrației. Ceafa poate fi auto-masată la o intensitate scăzută sau chiar fără vibrații, iar spatele și zona coloanei vertebrale, poat fi masate la o intensitate scăzută sau medie. Pentru mușchii picioarelor (gambe, coapse), folosiți o intensitate mai mare, pentru un masaj mai intens.

  Cum se utilizează mingea de masaj?

  De asemenea, mingea se poate folosi ca o mică rolă de masaj. Practic, vă permite să ajungeți la diferite zone musculare,pentru a vă masa cu mâinile, dar și cu ajutorul greutății corpului. Pentru o auto-masare a coloanei vertebrale, sprijiniți-vă de perete! Se poate utiliza după sesiunea de sport sau a doua zi. Pentru mai multe tipuri de exerciții, urmăriți video-urile noastre.

  Avantaj: mod puncte trigger

  Care sunt punctele trigger? Sunt acele puncte de tensiune aflate pe mușchi. Masarea acestora asigură relaxare musculară. Pentru un masaj complet, după antrenament, echipa noastră a integrat mingii, modul puncte trigger. Este foarte simplu: vârful lateral este utilizat pentru a auto-masa punctele de tensiune.

  Dimensiuni

  Diametru: 7,9 cm
  Lungime: 14,7 cm

  Cum să vă îmbunătățiți recuperarea?

  Pentru o recuperere optimă după efort, puteţi consuma o băutură de recuperare, batoane proteice, accesorii de masaj, compresie sau electro-stimulare.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Structură metalică 100% Acrilonitril butadien stiren Strat protector 100% Elastomer termoplastic Motor 100% Oțel Bâtă 100% Baterie Lilo Șurub 100% Stainless Steel Placă de surf 100% Cupru Cablu 100% Spumă poliuretanică termoplastică (TPU)

  Recomandări de întreținere

  A se curăța cu o lavetă umedă.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri