SUBEA

Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

16999 RON
19999 RON -15%
*De la 02.04.2024 până la 06.05.2024
Ref. : 8528540

Produs conceput pentru snorkeling până la 3 m adâncime.

Partea flexibilă de la nivelul nasului măștii de snorkeling Easybreath 900 permite coborârea până la 3 metri adâncime și explorarea universului subacvatic.

Culoare: Albastru petrol / Negru

 • S/M undefined
 • M/L undefined
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Compensare

  Acces la nivelul nasului, pentru a facilita coborârea până la 3 metri.

  Utilizare ușoară

  Mască integrală, pentru respiraţie naturală pe nas şi/sau gură.

  Câmp vizual

  Câmp vizual panoramic, efect 180°.

  Capacitate de limitare a condensului

  Concept exclusiv de circulare a aerului, evitând aburirea.

  Impermeabilitate

  Tub cu sistem Dry-Top, ce limitează pătrunderea apei prin partea superioară.

  Imagini

  Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
  Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
  Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
  Mască Easybreath 900 Albastru Adulți
  Mască Easybreath 900 Albastru Adulți

  Informații tehnice

  Înainte de fiecare utilizare, verifică masca ta Easybreath și mai ales pe cea a copilului tău:

  - Prinde tubul cu mâna și deplasează-l de la stânga la dreapta. Bila trebuie să urmeze mișcarea fără niciun obstacol.
  - Verifică dacă garnitura este prezentă, în stare bună și în poziția corectă
  - Verifică dacă toate valvele sunt prezente, dacă nu sunt deformate și dacă sunt bine așezate în suporturile lor
  - Verifică tot ansamblul măștii și dacă nu sunt defecțiuni la asamblarea fustei pe cadru și pe vizor
  - Nu utiliza niciodată masca fără tub

  Ce este de făcut în caz de aburire?

  În caz de apariție a aburului la nivelul ochilor, îți recomandăm să refaci cele 4 etape detaliate anterior, să repoziționezi corect masca Easybreath și să verifici dacă mărimea măștii Easybreath este adaptată pentru fața ta. Dacă problema persistă, nu utiliza masca și mergi în magazinul Decathlon cel mai apropiat.

  Siguranța în timpul practicării de snorkeling

  Snorkeling-ul este o activitate simplă, distractivă, adaptată pentru toți membrii familiei. Să respiri prin tubul de snorkeling presupune mai mult efort decât simplul înot. Dacă te simți obosit sau dacă simți că nu ai aer, dacă simți că amețești, scoate masca și ieși din apă. Utilizarea acestui produs nu este recomandată dacă ai probleme cardiovasculare (infecții ale plămânilor, angină pulmonară, astm, hipertensiune, boli cardiace etc). Discută cu medicul tău, dacă ai întrebări sau îndoieli.

  Ce este masca Easybreath 900 Adulți?

  Aceasta prezintă aceleași caracteristici precum masca Easybreath 500 (tratament anti-aburire, câmp vizual panoramic, utilizare ușoară, tub dry-top), dar spre deosebire de aceasta, masca Easybreath 900 prezintă o inovație: accesul la nas. Garnitura flexibilă de la nivelul nasului permite echilibrarea presiunii urechilor, pentru a putea coborî fără a exista riscul de spargere a timpanelor.
  Toată puterea conceptului Easybreath cu posibilitatea de a coborî!

  De ce un nas flexibil la o mască Easybreath?

  În ciuda volumului redus, atunci când se coboară sau se fac apnee scurte (până la 3 metri sub apă), presiunea înconjurătoare va crește. Acest lucru va determina un disconfort la nivelul urechilor. Pentru a compensa acest lucru, cel mai simplu mod este să îți ciupești nasul și să sufli ușor pentru a trimite aer în urechi.
  De asemenea, presiunea poate determina lipirea măștii. Pentru a atenua eventualul disconfort, suflă pe nas sau pe gură și masca se va repoziționa simplu.

  Cum funcționează masca Easybreath?

  Aerul proaspăt este proiectat pe ecran, înainte de a ajunge la nivelul nasului sau la gură, prin valvele nazale.Acest aer proaspăt ajuns constant limitează apariția aburului.Aerul încărcat cu umiditate și CO² este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii, care conduc acest aer în tub.Aerul este constant reînnoit.Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat și a putea respira doar aer proaspăt.Sub licența Ocean Reef Group

  Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

  Masca utilizează tehnologia Dry top. Acest sistem a fost conceput pentru a evita intrarea apei în tub când este marea agitată, când sunt valuri la suprafață, în caz de scufundare sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față. Tubul este prevăzut cu un flotor care urcă pentru a închide deschiderea atunci când tubul este scufundat. Atunci când se întâmplă acest lucru, scoate tubul din apă, apoi suflă în mască pentru a te asigura că clapeta coboară cum trebuie.

  De ce masca Easybreath nu este concepută pentru scufundări?

  Alegerea măștii integrale de snorkeling Easybreath asigură un confort optim în timpul respirației și un câmp vizual mare.Masca Easybreath Decathlon este ideală pentru persoanele care observă lumea subacvatică de la suprafață sau în scurte scufundări la adâncime redusă.

  Care este mărimea potrivită ?

  Masca Easybreath 900 Decathlon este disponibilă în 2 mărimi care acoperă 90 % din fețele adulților.Pentru adolescenți și damă, alege mărimile S/M, iar pentru bărbați: Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru a alege corect mărimea în magazin, probați masca: nu trebuie să existe spațiu între bărbia dvs. și partea de jos a măștii.

  Pot purta masca Easybreath 900 dacă am barbă?

  Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii.Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată în acest caz.Cea mai bună modalitate pentru impermeabilitate optimă este să vă radeți.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

  Pot purta masca Easybreath dacă port ochelari?

  Majoritatea ramelor de ochelari împiedică etanșeitatea măștii, deformând fusta măștii.Deci, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.

  Recomandări de utilizare

  Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

  În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

  Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
  chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8577515, capac alb - 8520085.

  Dimensiuni

  Înălțime: 29 cm.Lăţime 18 cm.Grosime: 12 cm.

  Garanție

  Garanție piese de schimb, esențiale pentru utilizare optimă: 2 ani.

  Greutate

  0.634 kg

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Fustă 100% Silicon Ecran mască scufundări 90% Policarbonat, 10% Stiren Etilen Butadien Stiren Tub 100% Policarbonat Ramă ochelari de schi 100% Polipropilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

  Restricții de utilizare

  A nu se utiliza de persoane < 12 ani, apnee/înot intensiv.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Manual

  Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri