SUBEA

Mască Easybreath 540 freetalk Albastru Adulți

11999 RON
13999 RON -14%
*De la ‪07.09.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8613126

Produs conceput pentru snorkeling la suprafață. Permite comunicarea la suprafață.

Datorită valvei acustice și a câmpului vizual panoramic al măștii Easybreath Freetalk 540, plimbarea pe sub apă va fi interactivă. În sfârșit poți împărtăși cele mai bune momente!

Culoare: Albastru / Galben fluorescent / Albastru închis

 • S/M Produs indisponibil online momentan
 • M/L undefined
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Eficienţă sonoră

  Puteți comunica în afara apei fără a vă scoate masca, datorită valvei acustice.

  Utilizare ușoară

  Mască integrală, pentru respiraţie naturală pe nas şi/sau gură.

  Capacitate de limitare a condensului

  Concept exclusiv, ce permite circulația aerului, pentru a evita aburirea.

  Câmp vizual

  Câmp vizual panoramic, efect 180°.

  Impermeabilitate

  Tubul "dry-top-release" limitează intrarea apei și împiedică blocarea clapetei.

  Imagini

  Mască Easybreath 540 freetalk Albastru Adulți
  Mască Easybreath 540 freetalk Albastru Adulți
  Mască Easybreath 540 freetalk Albastru Adulți

  Informații tehnice

  Înainte de fiecare utilizare, verifică masca ta Easybreath și mai ales pe cea a copilului tău:

  - Prinde tubul cu mâna și deplasează-l de la stânga la dreapta. Bila trebuie să urmeze mișcarea fără niciun obstacol.
  - Verifică dacă garnitura este prezentă, în stare bună și în poziția corectă
  - Verifică dacă toate valvele sunt prezente, dacă nu sunt deformate și dacă sunt bine așezate în suporturile lor
  - Verifică tot ansamblul măștii și dacă nu sunt defecțiuni la asamblarea fustei pe cadru și pe vizor
  - Nu utiliza niciodată masca fără tub

  Ce este de făcut în caz de aburire?

  În caz de apariție a aburului la nivelul ochilor, îți recomandăm să refaci cele 4 etape detaliate anterior, să repoziționezi corect masca Easybreath și să verifici dacă mărimea măștii Easybreath este adaptată pentru fața ta. Dacă problema persistă, nu utiliza masca și mergi în magazinul Decathlon cel mai apropiat.

  Siguranța în timpul practicării de snorkeling

  Snorkeling-ul este o activitate simplă, distractivă, adaptată pentru toți membrii familiei. Să respiri prin tubul de snorkeling presupune mai mult efort decât simplul înot. Dacă te simți obosit sau dacă simți că nu ai aer, dacă simți că amețești, scoate masca și ieși din apă. Utilizarea acestui produs nu este recomandată dacă ai probleme cardiovasculare (infecții ale plămânilor, angină pulmonară, astm, hipertensiune, boli cardiace etc). Discută cu medicul tău, dacă ai întrebări sau îndoieli.

  Ce este masca Easybreath ?

  Masca Easybreath 540 reprezintă evoluția măștii integrale, inventată de Decathlon. Are aceleași caracteristici ca vechiul model: câmp vizual 180°, tratament anti-aburire, utilizare ușoară. În schimb, rezistența măștii și confortul au fost îmbunătățite, iar efortul respirator a fost redus cu 20%.În plus, aceasta este prevăzută cu o nouă inovație: o valvă care permite comunicarea la suprafață și „dry-top release”, care împiedică fenomenul de respirație întreruptă în timpul scufundării.

  Comunicare simplificată

  Valva prezentă în partea din față a măștii permite o bună difuzare a sunetului și o comunicare optimă cu partenerii de snorkeling, cu masca pe față. Inteligibilitatea a fost validată în timpul unor teste până la o distanță de 3 m.

  Cum funcționează masca Easybreath?

  Aerul proaspăt este proiectat pe ecran, înainte de a ajunge la nivelul nasului sau la gură, prin valvele nazale.Acest aer proaspăt ajuns constant limitează apariția aburului.Aerul încărcat cu umiditate și CO² este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii, care conduc acest aer în tub.Aerul este constant reînnoit.Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat și a putea respira doar aer proaspăt.Sub licența Ocean Reef Group

  Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

  Masca utilizează tehnologia Dry-top. Acest sistem a fost conceput pentru a evita intrarea apei în tub când este marea agitată, când sunt valuri la suprafaţă, în caz de scufundare sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu un flotor care urcă pentru a închide deschiderea atunci când tubul este scufundat. Atunci când se întâmplă acest lucru, îți recomandăm să scoți tubul din apă, apoi să sufli în mască, astfel încât clapeta să coboare.

  În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

  Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
  chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8506099, capac alb - 8665853.

  Masca Easybreath 540 poate fi folosită pentru scufundări?

  Masca de snorkeling Easybreath 540 nu este adaptată pentru scufundări. Volumul de aer conţinut în masca Easybreath® este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, este necesară decompresarea, În caz de apnee, se recomandă decompresia, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

  De ce să aleg masca Eaybreath în locul unei măști tradiționale ?

  Masca Easybreath este ideală pentru persoanele care se tem să folosească un tub de snorkeling pentru a descoperi lumea subacvatică.Masca Easybreath este concepută pentru o activitate acvatică la suprafață.Aceasta permite o respirație naturală pe nas-gură și un câmp mare de viziune.

  Care este mărimea potrivită ?

  Produsul este disponibil în 2 mărimi care permit acoperirea a 90 % din tipurile de fețe. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru a alege corect mărimea în magazin, probați masca: nu trebuie să existe spațiu între bărbia dvs. și partea de jos a măștii.

  Pot să utilizez masca Easybreath 540 dacă am barbă?

  Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii.Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată în acest caz.Cea mai bună modalitate pentru impermeabilitate optimă este să vă radeți.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

  Pot purta masca Easybreath dacă port ochelari?

  Majoritatea ramelor de ochelari împiedică etanșeitatea măștii, deformând fusta măștii.Deci, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.

  Recomandări de utilizare

  Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

  Dimensiuni

  Înălțime: 29 cm.Lăţime 18 cm.Grosime: 12 cm.

  Garanție

  Garanție piese de schimb, esențiale pentru utilizare optimă: 2 ani.

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Ecran mască scufundări 100% Policarbonat-acrilonitril butadienă stiren Fustă 100% Silicon Tub 100% Policarbonat-acrilonitril butadienă stiren Ramă ochelari de schi 100% Polipropilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumină.

  Restricții de utilizare

  A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Manual

  Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri