Masă Pliabilă Joasă Camping MH100 Gri

8999 LEI
8786306

Produs conceput pentru camping. Masă joasă, pliabilă și compactă.

Masă joasă, practică, ce a trecut toate testele de rezistență la care am supus-o. Ușoară și compactă, esențială pentru camping.

Culoare:

Gri asfalt / Gri carbon

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Compactare

Dimensiuni masă pliată: 42 x 32 x 4cm/ 5L. Greutate: 1,6 kg. Mâner de transport.

Confort

Înălțime 30 cm Suprafață (42 x 64 cm) pentru 2 persoane.

Deschidere/ închidere

Sistem simplu de depliere. 2 cârlige pentru a menține masa pliată.

Rezistenţă

Picioare din aluminiu și suprafață din melamină.Blatul susţine maximum 50 de kg.

Informații tehnice

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

De unde provine masa joasă?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput de către furnizorii noștri în China. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 100% Aluminiu Exterior 100% Lemn

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și curat. Ne depozitați obiecte pe masa pliată.

Restricții de utilizare

Greutate maximă suportată de blat: 50 kg. A nu se lăsa umedă.

TESTE

Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța.
Ulterior, acestea sunt testate pe teren, de utilizatori reali, pentru confort și rezistență. Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, am mers în pădurea Fontainebleau, în Bretagne sau chiar în Corsica. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în camping.
Inginerii noștri de testare pe teren, precum și un grup de testere, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri