QUECHUA

Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane

39999 RON
Ref. : 8615270

Produs conceput pentru a lua masa în camping. Ideală pentru 6, până la 8 persoane.

Motiva╚Ťia noastr─â? Ideal─â pentru 6 persoane. Form─â ideal─â pentru a lua masa.

Culoare: Gri albăstrui închis / Bej lăptos

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confortul utilizatorului

  Dimensiuni blat : 123 x 108 cm. ├Än─âl╚Ťime: 71 sau 45 cm. Spa╚Ťiu depozitare.

  Design compact

  Dimensiuni format pliat: 100 x 58 x 18 cm.

  Transportare ușoară

  Husă pentru transport inclusă. Mâner transport.

  Rezistenţă

  20 kg maxim per blat.Compoziţie:din lemn de pal cu cadru din aluminiu.

  Stabilitate

  1 picior reglabil în înălţime. Picior cu bază rotativă.

  Greutate

  Structur─â din aluminiu. Greutate total─â: 9 kg cu tot cu hus─â.

  Imagini

  Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane
  Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane
  Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane
  Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane
  Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane
  Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane
  Mas─â de camping hexagonal─â Tepee 6 Persoane

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri de utilizare

  Form─â hexagonal─â. 6 persoane. ├Än timpul meselor, utiliza╚Ťi ├«n─âl╚Ťimea dubl─â a blaturilor pentru a pune vasele ├«n mijloc ╚Öi a le depozita dedesubt ├«n plasa de depozitare (de ex.:sare, p├óine, br├ónz─â sau jocuri, telefon etc.) C├ónd juca╚Ťi jocuri cu familia sau prietenii, pute╚Ťi utiliza blatul plat mare. Poate fi utilizat─â ca mas─â dubl─â.

  Montare/demontare

  Am proiectat aceast─â mas─â cu instalare c├ót mai intuitiv─â ╚Öi mai u╚Öoar─â cu putin╚Ť─â. Instruc╚Ťiunile se reg─âsesc ├«n husa de depozitare. - Potrivi╚Ťi cele 3 picioare ├«n structura triunghiular─â. - Deschide╚Ťi "bra╚Ťele de sus╚Ťinere", clipsa╚Ťi fiecare blat pe cele 2 bra╚Ťe de sus╚Ťinere, orient├ónd s─âge╚Ťile de pe blaturi spre centru. - Prinde╚Ťi blaturile ├«ntre ele. - Fixa╚Ťi blatul central. Pentru demontare, reface╚Ťi etapele ├«n sens invers.Pune╚Ťi piesele ├«n husa de depozitare.

  Recomandare de întreţinere

  Mesele au fost concepute pentru uz outdoor specific( s─âpt─âm├óni pe an) ├«n timpul ie╚Öirilor la camping sau ├«n mijlocul naturii. O expunere continu─â timp de mai multe s─âpt─âm├óni la razele UV poate deteriora materialul. Acest produs nu intr─â ├«n categoria "mobilier de gr─âdin─â" ╚Öi nu este conceput pentru a r─âm├óne permanent la exterior. Pentru a garanta o durat─â ├«n timp optim─â a produsului, este important s─â ├«l depozita╚Ťi atunci c├ónd nu ├«l utiliza╚Ťi.

  Nu arunc─â, repar─âm!

  Produsele noastre sunt special concepute pentru drume┼úii. Cu trecerea timpului acestea se degradeaz─â, unele p─âr╚Ťi se pot uza sau rupe.├Än caz de nevoie, pute╚Ťi g─âsi pe site-ul nostru, ├«n categoria piese de schimb, raftul lateral. Cod referin╚Ť─â: 8652331. Copia╚Ťi ╚Öi lipi╚Ťi codul ├«n bara noastr─â de c─âutare.

  Demersul nostru de protejare a mediului

  Am folosit un material mai prietenos cu mediul, pentru husa de depozitare: vopsit prin metoda "dope dyed". Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, utilizăm doar un fir vopsit din două, reducând astfel consumul și impactul asupra apei. Acest lucru nu este suficient și din acest motiv continuăm să lucrăm pentru ca produsul să fie conceput eco în viitor.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Structur─â metalic─â 100% O╚Ťel Suprafa╚Ťa mesei 60% Lemn, 40% R─â╚Öin─â Geant─â transport 90% Poliester, 10% Poliuretan P─âr╚Ťi complementare 100% Polipropilen─â Buzunar 100% Nailon

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat ╚Öi curat. Ne depozita╚Ťi obiecte pe masa pliat─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Greutate maxim─â suportat─â: 50 kg.

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru camping ╚Öi pentru a v─â aduce toat─â expertiza noastr─â.

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerin╚Ťelor, produsele Quechua sunt testate ├«n toate condi╚Ťiile reale pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul nop╚Ťilor petrecute ├«n camping.
  Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri