Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane

42999 LEI
8615270

Produs conceput pentru a lua masa în camping. Ideală pentru 6, până la 8 persoane.

Motivația noastră? Ideală pentru 6 persoane. Formă ideală pentru a lua masa.

Culoare:

Gri albăstrui închis / Bej lăptos

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 429 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Confort

Dimensiuni blat : 123 x 108 cm. Înălțime: 71 sau 45 cm. Spațiu depozitare.

Compactare

Dimensiuni format pliat: 100 x 58 x 18 cm.

Transportare ușoară

Husă pentru transport inclusă. Mâner transport.

Rezistenţă

20 kg maxim per blat.Compoziţie:din lemn de pal cu cadru din aluminiu.

Stabilitate

1 picior reglabil în înălţime. Picior cu bază rotativă.

Greutate

Structură din aluminiu. Greutate totală: 9 kg cu tot cu husă.

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Formă hexagonală. 6 persoane. În timpul meselor, utilizați înălțimea dublă a blaturilor pentru a pune vasele în mijloc și a le depozita dedesubt în plasa de depozitare (de ex.:sare, pâine, brânză sau jocuri, telefon etc.) Când jucați jocuri cu familia sau prietenii, puteți utiliza blatul plat mare. Poate fi utilizată ca masă dublă.

Montare/demontare

Am proiectat această masă cu instalare cât mai intuitivă și mai ușoară cu putință. Instrucțiunile se regăsesc în husa de depozitare. - Potriviți cele 3 picioare în structura triunghiulară. - Deschideți "brațele de susținere", clipsați fiecare blat pe cele 2 brațe de susținere, orientând săgețile de pe blaturi spre centru. - Prindeți blaturile între ele. - Fixați blatul central. Pentru demontare, refaceți etapele în sens invers.Puneți piesele în husa de depozitare.

Recomandare de întreţinere

Mesele au fost concepute pentru uz outdoor specific( săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora materialul. Acest produs nu intră în categoria "mobilier de grădină" și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a produsului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați.

Nu aruncă, reparăm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru drumeţii. Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.În caz de nevoie, puteți găsi pe site-ul nostru, în categoria piese de schimb, raftul lateral. Cod referință: 8652331. Copiați și lipiți codul în bara noastră de căutare.

Demersul nostru de protejare a mediului

Am folosit un material mai prietenos cu mediul, pentru husa de depozitare: vopsit prin metoda "dope dyed". Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, utilizăm doar un fir vopsit din două, reducând astfel consumul și impactul asupra apei. Acest lucru nu este suficient și din acest motiv continuăm să lucrăm pentru ca produsul să fie conceput eco în viitor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 100% Oțel Suprafața mesei 60% Lemn, 40% Rășină Geantă spate 90% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan Complementary parts 100% Polipropilenă Buzunar 100% Nailon

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și curat. Ne depozitați obiecte pe masa pliată.

Restricții de utilizare

Greutate maximă suportată: 50 kg.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru camping și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane
Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane
Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane
Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane
Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane
Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane
Masă de camping hexagonală Tepee 6 Persoane

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri