Mănuși Stretch Trekking la munte MT500 Negru Adulți

4999 LEI
8396264

Produs conceput pentru trekking la munte, pe vreme răcoroasă.

Ideale pentru sezonul intermediar. Tactile și respirante, cu întărituri pe palmă și degete pentru mai multă rezistență în timpul utilizării bețelor, dar și pentru pregătirea bivuacului.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Protecţie împotriva frigului. Perfecte pentru toamnă. Nivel de căldură: 1/5.

Libertate de mișcare

Mănuşi subțiri şi extensibile (10% elastan).

Rezistența la frecare

Întărituri pe palmă dintr-un grip aderent, pentru utilizarea ușoară a bețelor.

Eficienţă tactilă

Material special pe degetul mare și pe arătător, pentru a putea folosi telefonul

Respirabilitate

Materialul din poliester permite evacuarea transpirației.

Dexteritate

Mănușile au primit nota 4/5 pentru dexteritate, dacă sunt purtate singure.

Utilizare ușoară

Catarama permite prinderea mănușilor între ele, pentru a evita pierderea.

Informații tehnice

Cum se măsoară temperatura în timpul utilizării?

Produsele sunt testate în laborator pe o mână termică. Temperatura minimă de utilizare este determinată în urma unui studiu realizat pe un eșantion de 23 de evaluatori, în timpul deplasării, pe temperaturi între 5°C și -20°C și un vânt de 10 km/h. Temperaturi valabile doar în timpul mersului. Mănușile MT500 sunt evaluate la un nivel de căldură de 1 din 5. Temperatură recomandată: 9°C.
Temperatură limită: 4°C.

Cum protejăm bine mâinile de frig?

Puteți purta mănușile prim-strat în timpul trekking-ului și vor acționa precum articolele de îmbrăcăminte termică. Acest sistem cu mai multe straturi asigură crearea mai multor straturi de aer în jurul mâinilor, izolându-le eficient de frig! Alegeți mănuși suficient de mari pentru a evita ca degetele să fie foarte strânse. Fiind foarte strânse, compresia va încetini circulația sângelui la nivelul degetelor.

Cum mențineți mâinile calde prin vestimentație adaptată?

În timpul activităţii, corpul creează căldură, păstrată datorită izolării termice a vestimentaţiei. Dacă aceasta este inadaptată, corpul se răcește și circulația sângelui la extremități (dintre care mâinile) se reduce, pentru a menține trunchiul cald. Astfel, vestimentația poate juca un rol important în optimizarea confortului termic de la nivelul mâinilor.

Ce înseamnă dexteritatea mănușilor?

Nu afectează dexteritatea. Mănușile MT500 au fost testate în laborator. Cu cât nivelul de dexteritate se apropie de 5, cu atât manipularea obiectelor este mai ușoară. Am testat de exemplu, cât de ușor vă puteți îmbrăca și deschide geaca, manevrarea obiectelor de bivuac, băuturilor și mâncării. Mănușile MT500 sunt evaluate la un nivel de dexteritate de 4 din 5.

Utilizare

Pentru a le lua rapid și eficient, trageți cureaua pentru încheietură cu mâna opusă.

Aceste mănuși protejează de vânt?

Mănușile MT500 Stretch nu protejează de vânt. Ştiaţi că vântul intensifică senzaţia de frig? Astfel, temperatura exterioară de 0° va fi percepută de corp la -10°C, la o viteză a vântului de 20 km. Materialele cu protecție împotriva vântului permit diminuarea efectelor de răcire, provocate de vânt sau de viteza relativă a activității sportive. Vă recomandăm să completați vestimentația cu mănușile MT500 impermeabile și cu protecție împotriva vântului, care pot fi purtate peste acestea.

Mănușile au fost udate de ploaie?

În acest caz, uscați mănușile într-un loc uscat, fără a le apropia de o sursă de căldură. Acestea riscă să se deformeze sau deterioreze fibrele naturale!

Garanție

2 ani

Greutate

XS : 0.05 kg
S : 0.05 kg
M : 0.054 kg
L : 0.056 kg
XL : 0.058 kg
XXL : 0.062 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 85% Polietilenă tereftalată, 15% Elastan Dosul mâinii 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Poliamidă Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Echipa noastră de concepere îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Mănuși Stretch Trekking la munte MT500 Negru Adulți
Mănuși Stretch Trekking la munte MT500 Negru Adulți
Mănuși Stretch Trekking la munte MT500 Negru Adulți
Mănuși Stretch Trekking la munte MT500 Negru Adulți
Mănuși Stretch Trekking la munte MT500 Negru Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii